Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Târg de artă și antichități

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 20-21 Iulie 2019, Shopping City Suceava vă invită la un Târg de artă și antichități.

Evenimentul a devenit unul de referință pentru clienții care vizitează centrul comercial, aceștia având oportunitatea de a alege dintr-o varietate de produse menite să le completeze colecțiile personale sau să le aducă în casă o mărturie simbolică a trecutului.

La fiecare ediție participă colecționari din numeroase zone ale țării: Suceava, Rădăuți, Vatra Dornei, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Iași, Galați, Râmnicu-Vâlcea sau Bacău. Expozanții spun că obiectele expuse nu se pot descrie, trebuie văzute și admirate. Printre exponatele colecționarilor vizitatorii vor găsi: tablouri, cărți, ilustrate vechi, diverse obiecte din bronz, lemn, porțelan, sticlă, bijuterii, bibelouri, filatelie, ceasuri, gablonțuri, mobilă veche sau instrumente muzicale. Multe dintre obiecte sunt legate de îndeletnicirile de odinioară ale locuitorilor, sunt frumoase, interesante, unele chiar amuzante pentru vizitatori, trezind nostalgia anilor trecuți ai copilăriei (lămpile cu gaz, fiare de călcat, chiulițe).

Târgul de artă și antichități este mai presus de toate un eveniment cultural care aduce laolaltă oameni pasionați de cultură, istorie și conservarea valorilor, dar și obiecte cu povești de viață încântătoare, vechi de zeci de ani, care odată cu trecerea timpului capătă o valoare spirituală nestemată.

Cu siguranță vor trezi interesul vizitatorilor și, de ce nu, chiar al cumpărătorilor. Cei interesați de aceste obiecte pot să-și organizeze chiar și un mini-muzeu, unele obiecte colecționate purtând urmele de folosire în viața de zi cu zi a săteanului român. Fiind o gamă diversificată de obiecte expuse, la fiecare ediție târgul reușește să atragă tot mai mulți vizitatori și cumpărători curioși să descopere obiecte de mult uitate care de cele mai multe ori le amintesc de tinerețe, copilărie sau experiențe frumoase.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.