Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Un altfel de cabaret

Data
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Atenție! Spectacolul a fost anulat.

Luni, 18 Aprilie 2016, începând cu ora 20:00, Casa de Cultură a Sindicatelor te invită la spectacolul de teatru intitulat Un altfel de cabaret.

”Alt fel de cabaret” spune povestea angajatelor unui cabaret (Tania Popa, Doina Botiș, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Danilă, Manuela Cara, Monica Davidescu) conduse de Mr. Tom (Aurelian Temișan), a căror viață este dată peste cap de apariția unui nou patron (Cosmin Seleși).

Acţiunea se petrece într-un mic teatru, al cărui colectiv actoricesc se luptă pentru a prelungi existenţa instituţiei, lansând un nou spectacol – un amplu cabaret. Directorul teatrului (Mr Tom – Aurelian Temişan) face un împrumut, de la un investitor (Cosmin Seleşi), ca să susţină noul proiect şi să demonstreze astfel că ca teatrul poate să subziste, cu marile vedete pe care le are. Însă, tocmai de la acest aşa zi partener de afaceri se naşte intriga spectacolului: finanţatorul îşi doreşte ca spectacolul să eşueze pentru a putea transforma teatrul într-un club de noapte, cu şi pentru bărbaţi.

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere, respectiv 60 de lei biletul.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.