Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Ziua Internaţională a Zâmbetului

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

Vineri, 3 Octombrie 2014, Iulius Mall Suceava sărbătorește Ziua Internaţională a Zâmbetului printr-o campanie veselă, de creştere a optimismului la români.

Astfel, întreaga zi, clienţii zâmbitori ai Iulius Mall vor fi răsplătiţi cu produse Orbit, menite să îi facă să râdă mai mult.

Anual, prima zi de vineri din luna octombrie este dedicată Zilei Internaţionale a Zâmbetului. Inedita sărbătoare a fost iniţiativa artistului Harvey Ball, cel care a creat faţa zâmbitoare („Smiley Face”), emoticon-ul care a cucerit întreaga lume.

Sub deviza „Optimiştii trăiesc mai frumos!”, campania, organizată simultan în toate cele cinci centre comerciale ale companiei Iulius Group din Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Suceava, îşi doreşte să încurajeze starea de bine şi spiritul pozitiv, pentru o viaţă fericită.

Zâmbetul este în strânsă relaţie cu shoppingul. Cercetătorii americani au demonstrat că shoppingul alungă tristeţea şi creşte sentimentul de bună dispoziţie. O vizită prin magazine nu înseamnă doar reînnoirea garderobei, ci vine la pachet şi cu un zâmbet.

Potrivit raportului anual publicat de Adunarea Generală a ONU, în septembrie 2013, România ocupă locul 90 din 156 de ţări aflate în clasamentul care „măsoară” fericirea. Cele mai optimiste persoane locuiesc în ţările din nordul Europei.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.