Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Implică-te!

Căutăm colaboratori – reporteri, redactori și fotografi.

De ce să te implici într-un proiect ca OrasulSUCEAVA.ro?

  • Vrei să fii actor, nu doar spectator. Vei fi parte din grupul nostru, care se implică activ în comunitate, pe care o poate susține cu adevărat, atât prin informarea completă și corectă, cât și prin activitățile socio-culturale pe care le desfășurăm. Tot ce învățăm punem în slujba comunității și asta ne face să ne simțim mai bine.
  • Faci parte dintr-o gașcă de prieteni. Vei avea posibilitatea de a lucra (cu plăcere) într-o echipă de oameni de gașcă, cu experiență în domeniul online și puși pe fapte mari. Nu contează unde te afli cât timp știi să te folosești de Internet; nu există un birou, nu există un program de lucru. Viața orașului și comunitatea sunt singurele tale repere.
  • Obții un internship. Internship, practică, activitate extra curriculară sau cum vrei să-i zici, se referă tot la șansa pe care o ai de a vedea cum stau lucrurile nu doar în teorie. Vei învăța lucruri noi, atât de la colegi cât și de la tine prin faptul că îți folosești abilitățile pentru a crea ceva real. Fie că ești student sau antreprenor, aici îți vei putea dezvolta și promova mai ușor proiectul preferat.
  • E haios. Ai posibilitatea de a participa gratuit la evenimentele preferate ca fotograf sau jurnalist. Vei fi reprezentant al unui partener media, nu doar un simplu spectator. Presă, cu alte cuvinte, cu toate avantajele incluse înainte și după petrecere.
  • Obții notorietate. Părerile, articolele și munca ta nu vor fi în zadar, ele sunt îndreptate către un proiect de notorietate la nivelul orașului, care cu siguranță îți va aduce o bună vizibilitate atât printre prieteni, cât și printre necunoscuți sau viitori angajatori.

Hai să colaborăm!

Ultima actualizare:

Promo

Comentariile sunt închise.