Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

300 dimineţi călduroase

Data
Loc
Shopping City Suceava

În sezonul rece, Shopping City Suceava îţi face dimineţile călduroase.

În perioada 16 Octombrie 2013 – 2 Noiembrie 2013, Shopping City Suceava oferă 300 dimineţi călduroase celor mai fideli clienţi care păşesc pragul centrului comercial, invitându-i să-şi înceapă ziua cu o ceaşcă fierbinte de ceai pregătită cu unul din cele 300 de fierbătoare electrice puse în joc în cadrul campaniei.

Pentru a participa la campanie, clientii trebuie să vină la cumpărături la Shopping City Suceava în perioada 16 Octombrie 2013 – 2 Noiembrie 2013, să cumpere de trei ori de minim o sută de lei (o dată din hypermarketul Carrefour şi de două ori, în zile diferite, din magazinele din Shopping City Suceava) și să vină cu bonul fiscal la info point-ul situat in faţa magazinului Leonardo în aceeaşi zi în care au făcut cumpărăturile pentru ştampilarea talonului. Pentru fiecare bon de minim o sută de lei, clientul va primi o ştampilă pe talonul de participare la tombolă. Primii trei sute de clienţi care adună trei ştampile, vor primi pe loc un fierbător electric pentru ceai.

Magazinele din Shopping City Suceava s-au pregatit pentru anotimpul de toamna şi îi aşteaptă pe pasionaţii de shopping să-şi reînnoiască garderoba cu noile colecţii de sezon.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.