Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Cele mai inspirate cadouri de Crăciun te așteaptă la Iulius Mall Suceava

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

În marea lume a cadourilor, fiecare dintre noi își dorește să fie unic, mai ales în această perioadă în care vrem să ne arătăm, mai mult decât oricând, aprecierea față de cei dragi.

Tu ai pregătit deja lista de cadouri pentru Crăciun sau încă lucrezi la ea? Nu pierde timpul, pentru că sărbătorile parcă se furișează și nici nu îți dai seama cât de aproape sunt. La Iulius Mall Suceava găsești cadouri pentru toate gusturile, și pentru că ești ajutorul lui Moș Crăciun, poți câștiga și premii. De asemenea, 11 elevi au pregătit o expoziție, cu vânzare, de picturi și tablouri din quilling, de unde poți alege daruri speciale.

Nu există perioadă în an mai plină de căldură, de bucurie și de satisfacții sufletești decât Crăciunul. Familia reunită, darurile, fericirea de pe chipurile celor dragi când văd ce le-a adus Moșul, toate te fac să trăiești această perioadă aproape ca într-o poveste. Dar până să așezi cadourile sub brad, dacă te transformi în ajutorul Moșului și vii la Iulius Mall Suceava, poți fi răsplătit, pentru că, până pe 22 decembrie, ai șansa să câștigi premii pe loc, precum: vouchere de cumpărături de până la 200 de lei. Tot ce trebuie să faci este să mergi cu bonurile, a căror valoare cumulată trebuie să fie de minimum 150 de lei, la Centrul Info și primești pe loc un cadou. În plus, pe 23 decembrie vor avea loc și ultimele 3 trageri la sorți, iar 3 norocoși vor primi câte un premiu: un telefon Samsung Galaxy Z Flip 3, un Philips Led TV și un aspirator robot Rowenta.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.