Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Ofertele bune se termină repede

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

În perioada 16-25 iulie 2010, împătimiţii de shopping sunt întâmpinaţi de magazinele din Iulius Mall cu reduceri tentante, care ajung şi până la 85%. Mai mult, la achiziţii de cel puţin 50 lei, primii 200 cumpărători ai fiecărei zilei primesc premii de vacanţă: băuturi răcoritoare Nestea (la 1,5 l) sau prosoape de plajă.

Dacă plănuiţi să vă reîmprospătaţi garderoba de vară, atunci trebuie să vizitaţi magazinul Next Level, care a afişat reduceri de până la 85 procente. Say oferă produse cu discount de 80%, iar Bam Boo, Deco Center, HV Street, Kenvelo, Louise, Peacocks, Ravioli, Samsonite şi Sprider de 70%. Costuri diminuate cu 60 procente găsiţi deja la Be You şi Bellissima Fashion.

Preţuri înjumătăţite sunt la Bigotti, librăria Cărtureşti (la 10 titluri Publica), Ina Design, Intersport, La Scarpa, Mara’S, Mari’K, Massini, Motivi, Office Shoes, Sephora, Splend’Or, Sofiaman, Terranova şi Valentini Bianco.

Atlantis Gold oferă gravare gratuită la o pereche de verighete, de la Diverta pleci cu trei produse la preţ de două, la un costum Paolo Bertolucci primeşti o cămaşă gratuită, Proton are telefoane la preţuri speciale, la cumpărături de 250 lei Eclipse oferă o bijuterie din argint, iar Lady French încântă doamnele şi domnişoarele cu 50 lei tăiaţi din preţul extensiilor de unghii. Triumph şi Kalenda au diminuat costurile cu 30 procente, Zoomania şi Plafar cu 20%. Caffe For You are bere de casă la 2 lei, iar restaurantul Dragon are meniu de 7,5 lei. D&P oferă clienţilor Iulius Mall un set de 3 parfumuri cu numai 100 lei.

10 zile cu solduri/promoţii/reduceri/super-reduceri estivale la Iulius Mall. Grăbeşte-te! Ofertele bune se termină repede!

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.