Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Pregătește-te de vacanța de vară cu Summer Sale!

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Summer Sale vine cu o fuziune de imprimeuri florale, siluete atemporale potrivite indiferent de vârstă, cu accente cool, dar și cu propuneri inspirate de fiecare moment al zilei. Reînnoiește-ți garderoba, adaugând piese adaptabile stilului tău și, mai ales, optează pentru estetica athleisure! Vei avea de unde alege pentru că brandurile din Iulius Mall afișează reduceri consistente.

Zilele de vară ne aduc împreună, iar petrecerile sunt poate ocazia cea mai potrivită pentru a-ți descoperi abilitățile stilistice. Nissa, Bershka, Various Brands, Intersport, Colin’s sau Terranova afișează reduceri de până la 60%, astfel că te poți bucura de articole variate care acoperă o gamă largă de stiluri și preferințe. Brandurile de încălțăminte au, de asemenea, reduceri semnificative, iar la Deichmann sau Medea vei găsi perechea potrivită în funcție de evenimentul și ocazia la care îți dorești să participi. Nu uita de cosmeticele care te vor însoți în fiecare călătorie a ta, pentru că Xpert Beauty sau Mondo Kosmetik au pregătit oferte speciale! La Optiblu găsești reduceri de până la 90% la rame și ochelari de soare. Expertoptic afișează, de asemenea, reduceri semnificative la o selecție de produse.

Iar dacă vrei să intri în atmosfera de festival sau ai vreun eveniment special și te-ai gândit deja să îți pregătești ținutele, vino la Atlantis Gold, Meli Melo, Splend’or, Janette și Sabrini și profită de reducerile de până la 50% la accesorii variate. Pregătește-l de vară pe micuțul tău cu jucării de la Noriel și sesiuni de veselie la Kidsland Club și Hopa Hopa! Și restaurantele au pregătit oferte speciale, mai ales că Euro 2024 este momentul potrivit pentru a te întâlni cu prietenii. Mado, Cartofisserie și Goody’s Burger House îți oferă tot felul de surprize delicioase.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.