Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Termeni și condiții

Accesarea sau folosirea site-ului OrasulSUCEAVA.ro presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor de pe acest site. Termenii și condițiile pot fi schimbate în orice moment de către autor, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care nu este de acord cu condițiile impuse, trebuie să înceteze accesarea site-ului OrasulSUCEAVA.ro.

Descrierea serviciilor

Site-ul OrasulSUCEAVA.ro oferă utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, mijloace de comunicare, forumuri de discuții, informații și știri. Toate serviciile oferite de OrasulSUCEAVA.ro sunt subiectul acestui acord de utiliare. OrasulSUCEAVA.ro nu își asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informații sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, șterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

De asemenea, OrasulSUCEAVA.ro nu își asumă nici o răspundere pentru consecințele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site.

Ca utilizator, dumneavoastră veți folosi informațiile furnizate de OrasulSUCEAVA.ro pe propria dumneavoastră răspundere, iar în cazul unei daune generată de utilizarea serviciilor sau informațiilor furnizate de către OrasulSUCEAVA.ro, dumneavoastră acceptați că nu veți da în judecată acest site.

Obligațiile OrasulSUCEAVA.ro

OrasulSUCEAVA.ro se angajează să:

  • îmbunătățească și să actualizeze conținutul site-ului
  • facă tot posibiliul să preia și să ofere utilizatorului date corecte și complete
  • folosească profitul obținut în implementarea unor noi servicii și îmbunătățirea serviciilor actuale

Obligațiile utilizatorului

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoană să atunci când aceste informații i se cer. În cazul în care OrasulSUCEAVA.ro are motive să suspecteze că aceste informații nu sunt reale, își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferă.

Restrictionarea accesului poate însemna ștergerea contului și a tuturor informațiilor pe care le conține, ștergerea opțiunilor definite și interzicerea accesului la serviciilor OrasulSUCEAVA.ro.

De asemenea, utilizatorul își asumă întrega răspundere civilă și penală pentru informațiile pe care le transmite sau le publică pe Internet folosind serviciile OrasulSUCEAVA.ro.

OrasulSUCEAVA.ro nu are nici o responsabilitate juridică față de informațiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii acestui site.

Limitări de ordin tehnic ale serviciilor OrasulSUCEAVA.ro

OrasulSUCEAVA.ro nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Reguli de utilizare

OrasulSUCEAVA.ro poate impune utilizatorilor săi în orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale.

Încheierea acordului

OrasulSUCEAVA.ro își rezervă dreptul de a modifică în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. De asemenea, OrasulSUCEAVA.ro își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus. În cazuri excepționale, OrasulSUCEAVA.ro își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale în orice moment.

Ultima actualizare:

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.