Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

3 lucruri pe care orice vizitator al Sucevei ar trebui să le facă

Data publicării
Categoria

Suceava este cunoscută, atât național, cât și internațional, ca orașul care a rezistat 21 de zile și nopți în fața leșilor, în anul 1497. Pe atunci, Suceava se afla sub conducerea faimosului Ștefan cel Mare, conducătorul care a dus această zonă într-o perioadă pe care istoricii o numesc epoca sa de apogeu.

Astfel, este de la sine înțeles faptul că Suceava merită vizitată, mai ales de românii care simt că au pierdut legătura cu istoria și tradițiile. În cele ce urmează, vei afla care sunt trei lucruri pe care orice vizitator al Sucevei ar trebui să le facă!

Vizită la Cetatea de Scaun a Sucevei
Dacă în călătoria spre Suceava ai fost cu ochii în telefon, jucând o partidă de blackjack Romania sau alt joc online, după ce ajungi în oraș este timpul să privești uimit în sus. Uimirea va începe odată cu vizita la Cetatea de Scaun a Sucevei. O astfel de așezare era necesară în Suceava, orașul fiind capitala Principatului Moldovei timp de aproape 200 de ani.
Cetatea de Scaun este incredibilă de la exterior și până la interior. La exterior, aceasta poate fi explorată în întregime de cei curajoși (există câteva limite). La interior, în schimb, vei avea parte de expoziții istorice și culturale care mai de care mai interesante și mai moderne.
La capitolul modern, vei putea observa animatroane electronice care oferă un plus de realism experienței.
Nu trebuie să strici surpriza cu poze – te vei minuna când ajungi la destinație!

Vizită la Muzeul Satului Bucovinean
Dacă te simți rupt de origin, Muzeul Satului Bucovinean este o destinație pe care nu trebuie să o omiți. Acesta recreează practic un sat tradițional bucovinean pe care tu, ca și vizitator, îl poți explora pe deplin.
Toți vizitatorii au de spus un singur lucru – o experiența de-a dreptul autentică. Ai ocazia de a vedea mai multe clădiri istorice, recreate într-un stil cât mai fidel – școala satului bucovinean, o cabană, precum și casele în care locuiau bunicii României.

Vizită la Mănăstirile Pictate din Bucovina
O vizită în Suceava nu este completă fără o vizită la mănăstirile Voroneț, Humor, Moldovița, Sucevița și Putna. Toate acestea, alături de Cetatea de Scaun a Sucevei, formează complexul Mănăstirile Pictate din Bucovina. Ai auzit cu siguranță de albastrul de Voroneț? Ei bine, aceasta este șansa ta de a-l vedea în realitate.
Fiecare dintre aceste mănăstiri prezintă fresce exterioare incredibile care prezintă scene importante din religie și nu numai. Mănăstirea Voroneț îți arată Judecata de Apoi și Cinul, printre altele, pe când mănăstirea Humor îți prezintă Asediul Constantinopolului.
Nu ai multe de făcut – trebuie doar să te apropii și să privești!

O vizită în Suceava este o vizită în inima României de altădată. Așadar, este timpul să uiți de complexe comerciale și tehnologie de ultimă oră. După cum poți observa, Suceava este locul în care oricine poate uita de modernitate și se poate conecta la natură, dar mai ales la istoria țării.

Trebuie, totuși, să te pregătești. Acestea sunt doar 3 dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci atunci când vizitezi Suceava. Orașul are mult mai multe secrete și priveliști care pot fi descoperite de exploratorul interesat.
Așadar, odihnește-te și dormi bine în noapte dinaintea primei tale zile în Suceava!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.