Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Restaurante

Informații despre restaurantele din Suceava.

Coliba Haiducilor Bucovina (restaurant)

În materie culinară, Coliba Haiducilor Bucovina readuce în atenția dumneavoastră mâncăruri tradiționale de poveste, oferind astfel o aventură culinară gastronomică celora care poposesc pe meleagurile bucovinene din orice colț al lumii. Aici se pot degusta și savura atât preparate culinare românești cât și preparate din gastronomia internațională.

Află mai multe

Albina Kebab

Cu toții ne dorim din când în când un kebab. Amestecul acela de gusturi care creează un tot unitar cu o aromă deosebit, nici prea uscat, dar nici prea gras… Sosuri aromate… Lipia sau pâinița proaspătă… Mmmmm…
Dar ce te faci dacă vrei un kebab adevărat? Da! Dintr-ăla super bun?
Alegi ALBINA KEBAB, căci “Kebabul nostru e făcut ca pentru noi, nu ca pentru clienți…”

Află mai multe

Pizzeria Al Forno

Situată în incinta Shopping City Suceava, Pizzeria Al Forno este singura pizzerie în stil italian din Suceava ce oferă pizza la cuptor rotativ pe lemne.
Află mai multe

Zona

Tasty and fancy food.

Restaurant Vivendi

Restaurant Vivendi Suceava vă oferă un spaţiu elegant, liniştit şi relaxant, atât în interiorul restaurantului cât şi pe terasa de vară, unde arta culinară şi serviciile de înaltă calitate se îmbină armonios în aşa fel încât, stilul şi eleganţa atmosferei create pentru dumneavoastră, să redefinească noţiunea de rafinament.

Află mai multe

Taco Loco

Restaurantul Taco Loco se află în centrul oraşului Suceava, lângă Palatul Finanţelor. Chiar dacă pentru mulţi, centrul oraşului poate însemna zgomot şi agitaţie, în realitate locaţia beneficiază de cea mai liniştită atmosferă completată de serviciile de înaltă calitate şi mâncarea gustoasă.

Află mai multe

Vama Veche

Oricine ajunge să cunoască tradițiile și locurile din Bucovina rămâne impresionat de mâncare și ospitalitatea autentică a oamenilor.

Află mai multe