Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Daily Plaza Hotel

Căutați un hotel confortabil și ospitalier în centrul orașului Suceava, aproape de majoritatea edificiilor administrative ale județului și municipiului, de sucursalele și sediile celor mai importante bănci și firme dar și de vestigii istorice importante ale Cetății de Scaun a lui Ștefan? Nu mai căutați, ați găsit Daily Plaza Hotel Suceava.

Situat pe aleea pietonală din centrul orașului Suceava, Daily Plaza Hotel a fost inaugurat oficial în ianuarie 2013. Luxos şi intim, Daily Plaza Hotel Suceava oferă acea atmosferă de eleganţă rafinată apreciată de oaspeţi. Totul pentru a vă simți ca acasă!

Puteți alege dintre camerele standard, executive și suite pe cea care vă poate oferi confortul dorit.

Pentru cei care doresc să continue munca și în camera de hotel, spațiile noastre de cazare oferă condiții optime prin birourile comode și elegante: acces la Internet și spațiul diurn cu canapea și măsuță unde puteți savura o cafea Daily sau urmări programul preferat pe un televizor LED HD.

După o zi plină, un duș reconfortant cu hidromasaj și cosmeticele Eco-Natura vă pot reface tonusul, iar energia consumată în timpul zilei se poate recăpăta savurând produsele din meniul restaurantului Lugano, situat la parterul hotelului.

Așteptați oaspeți deosebiți și vreți să-i încredințați pe mâinile unor profesioniști care să confirme și să întărească renumele ospitalității din zonă? Atunci, aduceți-i la noi!

Imagini

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.