Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Alexandria Librării

Alexandria Librării este una dintre cele mai importante rețele de librării din țară. Apărută în urmă cu șase decenii ca Centrul de librării, compania deține în acest moment 30 de magazine specializate în zece județe din România: Suceava (punctul de plecare și centrul de management), Bacău, Iași, Focșani, Buzău, Vâlcea, Sibiu, Arad, Mureș și Hunedoara, suprafața totală de vânzare fiind de peste nouă mii de metri pătrați.

Brandul Alexandria Librării și actuala identitate vizuală au luat naștere în anul 2004. Numele amintește de Marea Bibliotecă din Alexandria.

Alexandria Librării își centrează, așadar, activitatea pe carte și pe evenimente legate de aparițiile editoriale, însă produsele de papetărie, birotică, instrumentele de scris, jucăriile, creează un mix de care suntem cu adevărat mândri. Sloganul Alexandria Librării: Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu a devenit laitmotivul acțiunilor noastre.

Alexandria Librării crede în misiunea sa, crede cu putere în rolul pe care îl ocupă lectura în dezvoltarea individuală dar și a societății în ansamblu. Suntem o echipă tânără, dinamică, cu viziune. Proiectul Alexandria Librării este un proiect realizat în timp, cu pași mărunți dar chibzuiți, aflat în continuă expansiune.

Cel mai promițător brand românesc în 2012

Cel Mai Promiţător Brand Românesc este un demers iniţiat de Seed Consultants, partener exclusiv Landor Associates în Romania și se află deja la cea de-a treia ediţie. Titlul de Cel Mai Promiţător Brand Românesc al ediţiei din 2012 a fost câştigat de Alexandria Librării, pentru dedicarea, pasiunea și dorința de a se dezvolta.

Alexandria Publishing House a apărut la mijlocul anului 2007. Editura îşi propune să publice cărţi de căpătâi, cărţi care realmente au ceva de spus.

Program de funcționare

Calea Unirii

 • luni – vineri / 7:30 – 19:30
 • sâmbătă / 9:00 – 15:00

Casa Cărții

 • luni – vineri / 7:30 – 19:30
 • sâmbătă / 9:00 – 15:00

George Enescu

 • luni – vineri / 8:00 – 20:00
 • sâmbătă / 9:00 – 17:00

Shopping City Suceava

 • luni – sâmbătă / 9:00 – 21:00
 • duminică / 9:00 – 20:00

strada Mihai Viteazu

 • luni – vineri / 7:30 – 19:30
 • sâmbătă / 9:00 – 15:00

Imagini

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (2)

 1. gabrielle rotaru

  stimate domnule alexandrescu
  sunt din arad si am devenit clienta librariei dvs. din acest oras. cum sunt o mare iubitoare de carti, dar nu am intotdeauna bani pentru a mi le cumpara, obisnuiesc sa-mi notez aparitiile si pretul, pentru a-mi planifica banii. spre surprinderea mea, o vanzatoare mi-a atras atentia ca politica societatii nu permite sa fac acest lucru. drept sa va spun m-am simtit extrem de jignita, considerand ca nu am facut nimic ce ar putea prejudicia societatii dvs., adica nu am degradat nici o carte sau altceva de acest fel. cred ca dreptul clientului de a rasfoi o carte si de a-si nota titluri si pretul nu poate fi pus in discutie. eu cel putin asa procedez, fiind o persoana organizata, metodica. poate reveniti asupra acestei politici. cu stima, g. rotaru

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.