Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Mersul trenurilor de călători

Până nu demult, accesibilitatea şi siguranţa erau cele mai importante două elemente care defineau serviciul oferit de CFR Călători. Astăzi i s-a mai adăugat o altă valoare capabilă să dea o altă dimensiune unui serviciu public social, aceea de modernitate. Pentru transportul feroviar de călători, modernitatea înseamnă punctualitate, confort şi eficienţă economică.

Facilităţile oferite călătorilor sunt superioare şi ţin de posibilitatea de a alege orice destinaţie dorită graţie legăturilor foarte bune şi accesibilităţii reţelei feroviare naţionale, de frecvenţa curselor, de serviciile puse la dispoziţia pasagerilor, de uşurinţa obţinerii informaţiilor necesare. În prezent, CFR Călători pune la dispoziţia persoanelor care preferă transportul pe calea ferată servicii precum achiziţionarea şi rezervarea tichetelor de călătorie din staţii şi din agenţiile de voiaj cu până la 30 de zile anticipaţie pentru călătoriile în trafic intern şi cu până la 60 de zile înainte pentru deplasările în străinătate.

Pe de altă parte, condiţiile de călătorie sunt mult îmbunătăţite, pasagerii beneficiind de locuri în vagoane cu climatizare sau aer condiţionat şi izolaţie fonică, cu scaune ergonomice, cu instalaţii de sonorizare şi servicii de alimentaţie: bar-bistro, restaurant.

Apropierea de călător şi crearea condiţiilor pentru satisfacerea nevoilor sale sunt principiile pe baza cărora este permanent adaptată politica societăţii în ceea ce priveşte oferta de transport.

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (1)

  1. mihaela

    la cat am tren spre bacau dimineata de la suceava

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.