Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Organizații

Informații despre organizațiile din Suceava.

AIESEC

AIESEC este cea mai mare organizaţie de tineri din lume, este platforma internaţională ce contribuie la dezvoltarea potenţialului tinerilor într-un cadru non-formal, cu ajutorul partenerilor săi din mediul economic și academic, pentru a aduce un plus de valoare comunităţii din care fac parte.

Află mai multe

Asociația Grupul Ecologic de Colaborare (GEC) Bucovina

Grupul Ecologic de Colaborare (GEC) Bucovina este o asociaţie neguvernamentală, ştiinţifică, specializată, non-profit, independentă, nepatrimonială, cu personalitate juridică, înfiinţată în anul 1997 ce are drept scop protejarea naturii prin promovarea de acţiuni şi proiecte socio-economice fundamentale pe echilibrul om-natură.

Află mai multe

Asociația Chinologică a Județului Suceava

Asociaţia Chinologică a Judeţului Suceava este persoană juridică, non-profit, neguvernamentală, afiliată la Asociaţia Chinologică Romană (AChR), forul tutelar, şi s-a înfiinţat în anul 1996, ca o alternativă profesionistă viabilă la ceea ce oferea la acea vreme, contextul chinologic sucevean.

Află mai multe

Organizația Youth Can Do It

Organizaţie nonguvernamentală, apolitică şi fără scop patrimonial, înfiinţată în data de 28 Martie 2008 din dorinţa de a realiza evenimente pentru tineret atât pe plan local, cât şi pe plan naţional, dar şi internaţional.

Află mai multe

Uniunea Polonezilor din România

Uniunea Polonezilor din România a luat fiinţă la 16 Martie 1990 cu denumirea Uniunea Polonezilor din România în Bucureşti Dom Polski din iniţiativa unui grup de polonezi din Bucureşti.

Află mai multe