Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Cazare

Informații despre unitățile de cazare din Suceava.

Hartă

Hotel Imperium

Hotel Imperium, cu siguranță cel mai spectaculos și de amploare proiect hotelier realizat în Bucovina, este caracterizat de majoritatea oaspeților săi ca fiind un exemplu autentic de bun gust și rafinament.

Află mai multe

Coliba Haiducilor Bucovina

Coliba Haiducilor Bucovina vă pune la dispoziție spații de cazare în care vă puteți retrage în tihnă, mobilate în ton cu specificul pensiunii, o îmbinare armonioasă a elementelor tradiționale țărănești cu confortul modern.

Află mai multe

Pensiunea Ambiance

Pensiunea Ambiance din Suceava este situată la doar patru kilometri de centrul municipiului Suceava pe DNE17 și la 17 kilometri de Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare Suceava.

Află mai multe

Villa Alice

Pensiunea Villa Alice are o amplasare excepţională fiind situată ultracentral, dar într-un loc liniştit, lângă parcul mereu verde Simion Florea Marian.

Află mai multe

Daily Plaza Hotel

Căutați un hotel confortabil și ospitalier în centrul orașului Suceava, aproape de majoritatea edificiilor administrative ale județului și municipiului, de sucursalele și sediile celor mai importante bănci și firme dar și de vestigii istorice importante ale Cetății de Scaun a lui Ștefan? Nu mai căutați, ați găsit Daily Plaza Hotel Suceava.

Află mai multe

Hotel Continental

Hotelul Continental Suceava oferă o nouă dimensiune atât turismului de plăcere cât și celui de business. Clădirea este situată în centrul orașului, în proximitatea celor mai importante puncte administrative, bănci, muzee și puncte de interes general.

Află mai multe

Conacul Domnesc

Locaţia noastră este un complex hotelier de trei stele, situat în mijlocul unui parc de zece hectare, care are în componenţa sa un hotel de 84 locuri, sală de conferinţe de 180 locuri, sală de şedinţe de 20 locuri, sală polivalentă pentru conferinţe de mare amploare (800 locuri), restaurant 180 locuri, cramă 150 locuri, terasă de vară, centru SPA (piscină acoperită, jacuzzi, saune, masaj, fitness), teren sport, lac privat.

Află mai multe

Pensiunea Santa Fe

Situată la intrarea în orașul Suceava dinspre Fălticeni, pensiunea Santa Fe oferă prietenilor care îi calcă pragul calitatea și confortul a patru margarete.

Află mai multe