Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Hotel Imperium

Hotel Imperium, cu siguranță cel mai spectaculos și de amploare proiect hotelier realizat în Bucovina, este caracterizat de majoritatea oaspeților săi ca fiind un exemplu autentic de bun gust și rafinament.

Proiectul Imperium a luat naștere în anul 2007, când o reputată și ambițioasă echipă de arhitecți și designeri a creionat ceea ce avea să devină primul hotel de patru stele din Suceava. Proiectul a luat naștere din dorința de a răsplăti aspirația locuitorilor acestei unice regiuni a României de a avea un hotel reprezentativ, cu care să se identifice, dar care să depășească barierele stilului comun, banal si familiar al celorlalte unități de cazare existente la acel moment în zonă.

Structurat pe cinci etaje, Hotel Imperium asigură gazduirea oaspeților săi în 80 de camere decorate în cel mai pur stil clasic, dintre care opt apartamente, toate fiind dotate la standarde extrem de ridicate. Astfel, printre dotari și servicii nu lipsesc: TV-LCD, aer-condiționat, duș cu hidro-masaj, mini-bar, room-service, WIFI, transfer hotel-aeroport-retur. Pentru toate acestea, distinșii noștri oaspeți, beneficiază în mod garantat de cele mai ieftine prețuri la cazare din Suceava și Bucovina pe segmentul de patru stele.

Panorama orașului de care oaspeții hotelului au parte este unică, din camerele hotelului putându-se savura o priveliște ce prezintă mare parte din orașul Suceava, inclusiv ruinele Cetății de Scaun medievale sau turlele numeroaselor mănăstiri monument-istoric din oraș.

De asemeni oaspeții noștrii pot organiza în cadrul hotelului diverse evenimente, începând cu conferințe până la întâlniri de afaceri sau petreceri de nuntă. Pentru toate acestea au fost construite și decorate cu stil cele patru restaurante, de 350 locuri, 200 locuri, o sută locuri și 50 locuri. Chiar dacă dimensiunile și capacitățile diferă, stilul pentru care s-a optat este același, respectiv clasicismul roman. Indiferent de restaurantul ales, maeștrii noștri bucătari vă vor răsfăța cu cele mai apreciate mâncăruri din bucătăria tradițională bucovineană, precum și din cea internațională.

Fiind amplasat într-un centru cultural, economic şi social de referinţă, hotelul nostru oferă oaspeților săi posibilitatea de a explora împrejurimile în compania ghizilor noştri experimentaţi. Astfel, la cerere Imperium Hotel organizează turul mănăstirilor Dragomirna – Humorului – Voroneţ – Putna – Suceviţa – Moldoviţa – Probota – Slatina – Sfântul Ilie – Râşca, mare parte dintre acestea fiind deja parte a patrimoniului UNESCO.

Pentru oaspeţii care doresc un plus de lux sau discreţie, transportul hotel-aeroport sau o plimbare aparte prin Suceava poate fi făcută cu limuzina hotelului, din care nu lipseste desigur sticla de sampanie sau cea de whisky.

În prezent, despre Hotelul Imperium se poate spune fără echivoc că și-a câștigat reputația incontestabilă de hotel autentic de 4 stele, dovada cea mai elocventă în acest sens fiind pleiada de personalități și vedete care a călcat pragul hotelului și care a rămas impresionată de bunul gust, de ospitalitatea și rafinamentul găsit. Amintim doar o parte din numele sonore, întrucât lista este extrem de lungă: Victor Ponta, Cătălin Botezatu, Tudor Gheorghe, Mircea Geoană, Antonia, Adrian Năstase, Holograf, Ștefan Bănică Jr., Alex Velea, Sorin Oprescu, Andra, Cătălin Măruță, Connect-R, Ștefan Hrușcă, Directia 5, Holograf, E. S. Ambasadorul Greciei, E.S. Ambasadorul Iranului, E.S. Ambasadorul Norvegiei, Prințul Paul de România, Loredana Groza, Mariana Nicolesco.

Imagini

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.