Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Odyssey

Povestea noastră nu se deosebeşte foarte mult de poveştile altor trupe. Faptul că existăm se datorează pasiunii pentru muzică şi credinţei că avem ceva de spus într-o lume în care e tot mai greu să găseşti un loc.

Asta suntem noi, nişte nebuni încăpăţânaţi, care cred că mai pot visa…

În altă ordine de idei, pentru cei care vor date concrete, grupul s-a format în 1996, la iniţiativa lui Cristian RANGU şi a lui Laurenţiu PAICU, cu ocazia participării la festivalul de muzică folk Chitara de Argint de la Reghin. . Au urmat diverse festivaluri cu rezultate mai mult sau mai puţin importante, dar din care am învăţat cât s-a putut de mult.

Daca vă întrebaţi ce stil de muzică interpretăm, putem să vă spunem că oficial este folk-rock. Neoficial, este muzică din suflet. Ascultati şi daţi-vă cu părerea, şi dacă nu sunteţi de acord, încadraţi-ne unde doriţi.

Din 1999 funcţionăm în formula actuală, iar spunând asta mă refer la componenţa instrumentală, căci membrii s-au mai schimbat. Am suferit şi influenţe căci altfel nu se poate, având în vedere cât de diferiţi suntem ca personalitate.

De cântat am cântat peste tot unde s-a putut şi cam peste tot unde am fost invitaţi. Toate cântările au culminat cu cele din Germania şi Italia, în 2001 şi respectiv 2003, unde am fost primiţi foarte bine, chiar dacă publicul nu înţelegea o boabă româneşte.

Componenţă

  • Ciprian BÂRSĂ – tobe
  • Ilie ZUGRAV – bass
  • Ana-Cristina LEONTE – vioară, voce
  • Relu CALCEA – chitară, vocal
  • Cristian RANGU – chitară, voce, blockflöte

Contact