Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Ceilalți

Povestea Ceilalţi începe în anul 2005 când trei prieteni, pe numele lor ViKloth, Boogie şi creTzu realizează că pasiunea pentru muzică trebuie să se concretizeze într-o altă formă decât cea anterioara, fiecare dintre ei nefiind la prima întâlnire cu microfonul deci ţintind la nopţi de amor de neuitat, nu doar la suc si pizza ca până atunci.

La început stângaci şi amuzaţi, cei trei păstrează numele de la răposatul Da Capo, din care tocmai ieşise Eminescu (nu Mişu), fiind înlocuit pe bază de nebunii comune cu creTzu. Prima piesă este de fapt un remix la o piesă mai veche Da Capo pe care cei trei aleg, din motive evidente, să colaboreze cu Horia pentru un refren. Melodia, Rătăciţi pe numele ei, reuşeşte în scurt timp să umezească ochii şi probabil nu numai tinerelor liceence din oraş, iar cei patru se hotărăsc să-şi unească puterile într-o trupă pe care aveau să o denumească Ceilaţi, după lungi dezbateri şi variante mai mult sau mai puţin stupide.

Lething their powers combine apare primul material oficial, numit 89 şi primit neaşteptat de bine atât de public, cât şi de fetele din licee, cu aportul cărora lansarea doboară orice aşteptari ca număr de participanţi şi dă încredere maximă proaspeţilor lansaţi. Balurile de boboci murmură din ce în ce mai puţin timid pe Rătăciţi iar din portierele taximetriştilor se poate auzi adesea Oraşul Suceava.

După un alt an de brainstorming mai mult sau mai puţin sau mai puţin profesionist se finalizează lucrul la Se anunţă soare (2007) şi consolidarea poziţiei de sine stătătoare în winampurile ascultătorilor odată cu piesa Secretul împreuna cu Ana Cristina al cărui videoclip încă mai dă trezirea la şapte dimineaţa pe posturile locale de televiziune. Altă lansare, altă distracţie. Invitaţi Veritasaga, Club Arena Suceava şi un show cu mult îmbunătăţit faţă de anteriorul.

Urmează o pauză competiţională presărată cu câteva concerte acasă sau în deplasare şi un material „creTzu şi Horia – Universal valabil (2008). Acest an marchează şi ieşirea din trupă a lui Boogie, Ceilalţi rămânând trei, după cum zice şi numele hibridului Ceilalţi trei, dovadă că trupa rămânde alive and kicking. Progresul se poate auzi cu urechea liberă. Notabil ar mai fi maxi-singleul Horia – Never forget ce precede un viitor album de rock alternativ care se lasă încă aşteptat.

2009 înseamnă un album solo Vikloth – Măcar zic ceva şi un nou videoclip Ceilaţi: Vom trece peste în colaborare cu un mare caracter, Ciuraru. Piesa se desprinde de pe Vărsat de vânt, un maxi-single care mai cuprinde o piesă (Să ardă) şi două remixuri la piese de pe Ceilalţi trei făcute de către fani şi alese în urma unui concurs.

Anul 2010 stă sub semnul a nu unul, nici două, ci trei materiale noi. creTzu – Echilibru, albumul Horia şi un nou album Ceilalţi dupa trei ani de leneveală.

Componenţă

  • ViKloth / Andrei ŢIBULEA
  • creTzu / Andrei MOLDOVAN
  • James / Horia MOCEAN
  • Hannibal / Andrei BLAHOVICI

Contact