Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Coliba Haiducilor Bucovina (restaurant)

În materie culinară, Coliba Haiducilor Bucovina readuce în atenția dumneavoastră mâncăruri tradiționale de poveste, oferind astfel o aventură culinară gastronomică celora care poposesc pe meleagurile bucovinene din orice colț al lumii. Aici se pot degusta și savura atât preparate culinare românești cât și preparate din gastronomia internațională.

Restaurantul, cu capacitatea de 140 de locuri, a fost astfel gândit încât să spună povestea unor vremuri de mult apuse. Design-ul interior clasic a fost punctat cu influențe tradiționale și completat cu captivante scene etnografice pictate, cadrul perfect pentru a savura aroma apetisantă a bunătăților servite.

În sezonul cald doritorii se pot bucura și de un cadru mirific natural pus în valoare de o terasă spațioasă, frumos amenajată, cu o capacitate de o sută de locuri.

În completarea tabloului ambiental muzica populară, lăutărească, folk, de petrecere sau clasică va fi cea care vă va încânta auzul în orice moment al zilei.

De asemenea, pentru a preîntâmpina cerințele realității moderniste ale societății, Coliba Haiducilor face o trecere subtilă de la conceptul rustic-tradițional, prin punerea la dispoziția clienților a unei o săli de festivități cu o capacitate de 70 de locuri, pentru evenimente speciale, conferințe și coffee-breakuri.

Program de funcționare

  • luni – duminică / 7:00 – 22:00

Imagini

Contact

Ultima actualizare:

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.