Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Activități distractive și concursuri cu premii pentru copii la Shopping City Suceava

Data publicării
Categoria

Shopping City Suceava a pregătit și anul acesta o zi plină de distracție și voie bună dedicată copiilor, cu personaje îndrăgite, ateliere de creație și concursuri cu numeroase premii, pentru a sărbători Ziua Copilului.

Astfel, sâmbătă, 4 Iunie 2016, Shopping City Suceava invită copiii, părinţii şi bunicii să petreacă împreună câteva ore pline de activități distractive și premii surpriză pentru cei mici.

Distracția începe la ora 11:00, pe zona de food din incinta centrului comercial, unde școlile din municipiul Suceava vor prezenta câte un program artistic, constând în momente de dans, muzică sau teatru, în cadrul concursului de talente între școli intitulat generic ”Kinderela”, aflat la cea de-a Vi-a ediție. Cele mai bune momente vor fi premiate de către Shopping City Suceava cu: locul 1 – un CEC cadou în valoare de 1.000 lei şi locul 2 – un CEC cadou în valoare de 800 lei și locul 3 – un CEC cadou în valoare de 500 lei.

Timp de câteva ore, copiii vor avea parte și de întâlniri cu personaje de poveste, jocuri cu baloane modelate, sesiuni de facepainting și vor putea participa la atelierele educative și de creație Kids City – art craft, realizate în parteneriat cu Alexandria Librării.

În cadrul evenimentului, Fundaţia ANA organizează o tombolă cu premii la fiecare oră. Biletele de tombolă sunt distribuite de voluntarii Fundaţiei ANA, iar copiii trebuie să fie prezenţi la spectacol, pentru a câştiga premiile oferite prin tragere la sorţi. Sute de premii vor fi acordate din partea Shopping City Suceava și a partenerilor evenimentului: Locul de joacă Cutezătorii, Alexandria Librării, Carrefour, Media Galaxy, Noriel, Coccodrillo, Louise, Evel Mod și Animax din incinta centrului comercial, precum și firmele: Harivex, Adria și Ferovali.

Cei mici îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.