Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Bijuterii și accesorii handmade, în week-end, la Iulius Mall

Data publicării
Categoria

Sfârșitul de săptămână aduce la Iulius Mall o nouă ediție a târgului care prezintă obiecte lucrate cu migală. Totodată, iubitorii de frumos pot admira o pictură cu dimensiuni impresionante.

Pasionați de accesorii handmade? De vineri până duminică inclusiv, în perioada 18 – 20 august 2017, Iulius Mall Suceava va fi locul de întâlnire al clienților care apreciază originalitatea cu artizani ai lucrului manual. La parterul mall-ului, cei care vor să își accesorizeze ținutele de sezon cu articole aparte pot alege dintr-o multitudine de propuneri. Bijuteriile prezentate au un puternic caracter de unicitate, mai ales prin tehnicile și materialele folosite în realizarea lor: fimo, piele, steampunk, pietre prețioase și semiprețioase. În plus, clienții pot alege curele, papioane, portofele, articole de marochinărie, genți, accesorii vestimentare și pentru păr, cutii pentru bijuterii și decorațiuni felurite.

Cei care apeciază arta, sub toate formele ei, vor putea admira, în perioada 19 – 24 august, o lucrare deosebită, semnată de pictorul ieșean Edi Apostu. „Spirală de Timp. 8207” reprezintă o creație de 6 metri înălțime și 3,5 metri lățime, unică prin faptul că este realizată prin utilizarea a 8.207 de culori pure, distincte, combinate manual.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.