Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Cele 500 de vouchere oferite gratuit de Galleria, au atras peste o mie de vizitatori în numai trei ore

Data publicării
Categoria

Astăzi, 1 Iulie 2011, la parterul complexului comercial Galleria Suceava s-a deschis cel mai mare magazin monobrand din Suceava, Eponge Fashion Paris, un nou brand pe piaţa românescă ce face parte din consorţiul de magazine House of Art, alături de mărci deja binecunoscute ca Levi’s sau Fox.

Campania promoţională inedită prin care s-au oferit în mod gratuit primilor 500 de vizitatori câte un voucher promoţional în valoare de 50 de lei, pentru cumpărături în magazin, a reuşit să atragă un număr impresionant de suceveni, în numai trei ore, pragul magazinului Eponge Fashion Paris fiind trecut de nu mai puţin de 1.000 de persoane.

Poze realizate de ArTiStul.

Magazinul vine în întâmpinarea sucevenilor cu o ofertă variată de accesorii (genţi, încălţăminte, pălării) şi îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi. Conceput ca un magazin de îmbrăcăminte și accesorii bazat pe un design avangardist, dedicat tuturor categoriilor de vârstă, magazinul este delimitat în două părți, în acestea găsindu-se acesorii pentru fiecare gen în parte. De la mocasini și până la ochelari de soare, pe toate le puteți găsi sub mărcile Eponge Fashion Paris, la o calitate bună și un preț acceptabil.

De menţionat că în perioada 2-5 Iulie 2011, Galleria Suceava în parteneriat cu Eponge Fashion Paris şi Penny Market organizează o nouă campanie promoţionale al cărei mecanism este unul simplu şi provocator. Astfel, zilnic, primii 100 de cumpărători ai magazinului Penny Market care achiziţionează produse de minim 50 de lei, primesc instant un voucher de cumpărături cadou de 50 de lei ce poate fi folosit în magazinul Eponge Fashion Paris!

Situat pe una dintre cele mai importante artere de circulaţie din Suceava, la intrarea în municipiu dinstre Fălticeni, complexul comercial Galleria a devenit în ultima perioadă unul dintre punctele comerciale de interes general pentru suceveni, punând la dispoziţie atât magazine de fashion, dar şi spaţii tip horeca şi de prestări servicii. Printre mărcile pe care suntem onoraţi să le găzduim se numără House of Art, Fox, Mondex, Tina R, New Fashion, Gotech, Umbro, Leonadro, Lumea copiilor, Imedio, Hanul trecătorului, primul mini-cinema 3D din Suceava, precum şi supermarketul Penny Market.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.