Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Deschiderea Galleria Suceava

Data publicării
Categoria

Deschiderea Galleria Suceava din 27 martie va prilejui aparitia in Suceava a unor noi branduri de renume si a unor noi oportunitati de divertisment pentru suceveni: air hockey si console Wii.

Mixul tenantilor cu care Galleria Suceava intra pe piata locala va fi de asa natura incat va acoperi toata plaja de nevoi a publicului cumparator. De la magazine de haine, pantofi, echipament sportiv, la magazine de electrice si electorcasnie, bricolaj si pana la cafenele si restaurante cu diverse specifice, toate vor putea fi vizitate zilnic intre orele 10:00 si 22:00. Noutatea absoluta in ceea ce priveste serviciile oferite de centrele comerciale, o reprezinta Zona de Divertisment, care va fi dotata cu console de ultima generatie si jocuri care si-au dovedit popularitatea de-a lungul timpului in intreaga lume.

Fashion

Pe zona de moda, mall-ul va avea brand-uri specializate precum Tina R si Fox Women pentru femei, Fox Men pentru barbati, Exi Sport care va comercializa articole sportive, Leonardo brand consacrat deja in comertul cu incaltaminte si Mondex, brand specilizat in lenjerie. Vor exista totusi si magazine de interes general, cu traditie in domeniu, precum House of Art si Tom Tailor.

Bricolaj si electrocasnice

Ancora de do-it-yourself va fi Tekzen, unul dintre cei mai mari retaleri turci de bricolaj, cu peste 30 de magazine operationale care pun in vanzare o gama de peste 50.000 de produse. Zass Electrocenter va fi ancora de electrocasnice, care va avea la Galleria un format unic si foarte inovativ.

Restaurante si cafenele

Pe langa magazine, va exista si o zona de food court cu restaurante si localuri tip fast-food precum Doi s’un Sfert si Doner King, care impreuna cu cafeneaua Memento vor completa etajul superior al centrului comercial.

Alte magazine

Diversitatea ofertelor de la Galleria Suceava va fi completata de magazine precum Lumea cadourilor – unde se vor putea face inscriptionari la comanda, Carti pentru copii – care ofera carti si imbracaminte pentru copii, Centrofarm- farmacie, Credit Europe Bank – birou de credite si nu in ultimul rand New Look – salon modern de coafura.

Divertisment

Unul dintre punctele forte ale centrului comercial va fi reprezentat de multitudinea optiunilor in ceea ce priveste posibilitatile pentru divertisment ale vizitatorilor. Astfel Galleria Suceava va beneficia de un spatiu de joaca pentru copii, unde cei mici vor fi tot timpul sub supravegherea unei persoane special angajate. De asemenea se va inaugura si cazinoul Game World pentru cei pasionati de jocuri de noroc.

Premiera absoluta pentru orasul Suceava va fi reprezentata de “Entertainment Area”, zona care va fi prevazuta cu 4 console Nintendo Wii. O alta noutate pentru Suceava va fi “Sports Area” in care vor fi disponibile mese de ping pong, fussball si ,pentru prima data in oras, air hockey.

Galleria Suceava – unul dintre cele mai moderne centre comerciale din tara, parte a lantului international de mall-uri Galleria, cu o prezenta in 6 tari europene. Galleria va avea ca puncte de atractie pentru publicul larg, un magazin de electrocasnice, mai multe magazine de fashion, incaltaminte, cadouri, o zona de food court, restaurante fast food si cafenele, ce vor insuma 10.700 mp suprafata inchiriabila. Prin oferta generoasa si gama diversa de produse, Galleria Suceava va deveni cu siguranta una dintre destinatiile preferate ale locuitorilor Sucevei si oraselor invecinate.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.