Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Profi

Data publicării
Categoria

Începând de miercuri, 27 Iulie 2011, sucevenii care locuiesc în zona centrală nu vor mai trebui să se deplaseze până la marile hipermarket-uri din Suceava pentru a se aproviziona cu bnunurile de larg consum la prețuri rezonabile și asta pentru că în locul fostului restaurant Central s-a deschis magazinul alimentar Profi.

Profi, face parte dintr-un lanț internațional de magazine care a luat ființă în anul 1979 în Belgia și care treptat s-a extins și în Ungaria și România. Magazinul deschis în Suceava este cel cu numărul 97 din România și al treilea de la noi din județ, Profi fiind prezent și în Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc.

Cu o suprafață de peste 600 metrii pătrați, magazinul Profi vine în întâmpinarea sucevenilor din zona centrală cu o gamă variată de produse de la produse alimentare de bază până la produse de curățenie, atât produse ale celor mai cunoscute mărci din România, dar și produse proprii la prețuri reduse, sub marca proprie Proxi.

Fotografii realizate de ArTiStul.

De asemenea, o particularitate specială a magazinului Profi din centrul Sucevei este reprezentată de prezența raionului de grill și patiserie caldă, unde asemeni ca în marile lanțuri de hipermarketuri, clienții magazinului pot achiziționa de la pâine caldă, proaspăt scoasă din cuptor, până la pui la rotisor.

De menționat că investiția, este una importantă nu doar pentru că aduce un suflu nou pe piața de retail alimentar din zona centrală a orașului, vădită până acum de prezența unor nume mari din industrie, dar și pentru că a creat 23 de locuri noi de muncă.

Clienții magazinului vor putea beneficia și de avantajele unui program de fidelizare implementat în cadrul magazinelor Profi, denumit generic „Bănuţi, pentru clienţi fideli”, prin intermediul căruia clienții acumulează banuți suplimentari pentru cumpărarea produselor semnalizate corespunzător în cataloagele şi în magazinele Profi.

La sfârşitul anului, clienţii vor primi un voucher de cumpăraturi reprezentând contravaloarea banuților nefolosiți. De asemenea, la 25 bănuți acumulați, se pot alege lozurile Profi care vă pot aduce unul dintre cele o sută iPad-uri sau unul dintre cele trei premii de 10.000 dolari.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.