Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Câștigă două CD-uri de colecție!

OrasulSuceava.ro în parteneriat cu La Fierărie Talcioc Cultural Suceava te provoacă la un concurs în cadrul căruia poți câștiga două Compact Disk-uri de colecție!

Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu mai jos prin care să ne spui ce eveniment/solist/trupă ai vrea să vezi sau să revezi în La Fierărie Talcioc Cultural Suceava și poți câștiga prin tragere la sorți compilația Best of Romantic Rock 3!

Precizări

 • ultimul comentariu, miercuri, 23 Octombrie 2013, ora 18:00;
 • câştigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți;
 • nu trimite mai multe mesaje pentru că nu vei avea mai multe şanse de câştig;
 • mesajele care nu au legătură cu tema concursului vor fi şterse;
 • câştigătorii vor fi anunţați miercuri, 23 Octombrie 2013, în jurul orei 20:00.

  Atunci când trupele rock și-au îndreptat atenția către diferitele nuanțe ale sentimentului de dragoste, ei bine, atunci au apărut foarte multe cântece, de diferite facturi și dimensiuni. Unele dintre ele vorbesc despre o dragoste împlinită, adevărată, altele, din contră, despre lucrurile bune pe care le pierzi odată cu dispariția sentimentelor sau persoanei iubite, în fine, toate acestea au alcătuit un gen relativ aparte. Pentru că, indiferent de factura muzicală a artistului, aproape indiferent de zona muzicală din care acesta vine, genul acesta de rock romantic a fost și este unul suficient de expresiv pentru a fi abordat cu succes de fiecare.
  O compilație este oricum un lucru destul de subiectiv, alegerea fiind făcută aproape exclusiv de către un singur om. Marele ei avantaj este insă că ne poate dezvălui stări și laturi ale unor artiști care, puși în acest context al rock-ului romantic (apropiat până la confuzie de balada rock) crează o zonă de confort și meditație, stârnește uneori zâmbete, alteori melancolie, dar, până la urmă, bucură inima.
  De la Santana la Rednex, de la Marvin Gaye la Rick Astley, de la Earth, Wind and fire la Scorpions, fiecare dintre artiștii prezenți pe această culegere de cântece de dragoste, prezenți sau nu în topurile de specialitate, cunoscuți sau mai puțin știuți de către public ne luminează acea clipă mică de răgaz pe care ne-am oferit-o ascultând aceste două discuri.
  Nu aș ști să aleg un cântec anume și să spun că mi-a plăcut mai tare decât altele. Tot ce pot spune este că întregul produs mi-a produs emoție tocmai prin echilibrul pe care îl aduce diversitatea. Una bine aleasă pentru a face deliciul tuturor celor care au iubit vreodată.

  Vă recomand cu drag Best of Romantic Rock 3.

Bobby Stroe

Conform random.org, câștigătoriul e: (2) Răzvan Macovei. Totuși, organizatorul a hotărât să acorde câte o compilație fiecărui participant, deci, felicitări tuturor! :-)

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.