Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Agenția pentru Protecția Mediului

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava a fost înfiinţată la 1 August 1990 potrivit Hotărârii Guvernului României nr. 983/1990 şi Ordinului Ministerului Mediului nr. 11/1990.

În prezent, este organizată şi funcţionează în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 918/2010 privind reorganizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale pentru

Protecţia Mediului şi a instituţiilor publice aflate în subordinea acesteia, ale Hotărârii Guvernului nr. 1635/2009 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Mediului şi Pădurilor, modificată şi completată prin Hotărârea Guvernului nr. 774/2010, precum şi a altor acte normative aplicabile.

APM Suceava este instituţie publică cu personalitate juridică, în subordinea Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, cu statut de serviciu public deconcentrat, finanţată de la bugetul de stat.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava îndeplineşte, la nivel judeţean, atribuţiile Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, respectiv: implementarea politicilor, strategiilor şi legislaţiei în domeniul protecţiei mediului la nivel judeţean.

Agenţiile judeţene pentru protecţia mediului emit acte de reglementare în domeniul protecţiei mediului, în conformitate cu competenţele atribuite de către Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, prevăzute în legislaţia în vigoare.

Program de funcționare

 • luni – vineri / 7:30 – 16:00

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Comentarii (3)

 1. Expert de mediu - ing. Maria Bordeanu

  Multumim redactiei pentru informatiile utile referitoare la adresa si orarul de functionare al institutiei. Acest articol a picat la fix deoarece chiar avem o deplasare la Agentia de protectia mediu din Suceava si cred ca imi mai pierdeam ceva timp cu telefoanele pentru a afla aceste lucruri.
  Toate cele bune,
  Maria B.

  Răspunde

 2. Pusca George

  Va rog sa postati si ce documente trebuie pt obtinerea autorizatiei de constructie casa.

  Răspunde

 3. Horatau

  Bună ziua, în legătură cu tăierea arborilor uscați din cimitirul Burdujeni ce se mai știe, mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.