Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Perfect Style

Dacă îți dorești ca oglinda ta să-ți spună că ești cea mai frumoasă din țară nu trebuie să faci licori otrăvitoare pentru a o elimina pe Alba ca Zăpada. Pentru că imaginea este importantă, iar secretul frumuseții se află în mâinile Mariei CIOBANU, ea dorește ca frumusețea să se vadă oriunde te-ai afla.

Părul reprezintă o podoabă cu efect a fiecărei femei, este chiar cheia frumuseții și cu cât este mai arătos, cu atât este mai atrăgător.

În cadrul salonului Perfect Syle la secțiunea hairstylist găsești o stilistă, pe care o reprezintă delicatețea cu care umblă în părul clientei, dexteritatea mânuirii foarfecelui și dorința de a personaliza fiecare tunsoare, coafură sau aranjament.

Amabilitatea și răbdarea de a asculta dorința clientului transformă atmosfera salonului într-una caldă și plăcută. Specializarea în arta înfrumusețării podoabei capilare a fost făcută în urmă cu cinci ani la cele mai renumite academii precum Academia L’oreal și Academia Raffel Pages din București, apoi timp de doi ani având un excepțional mentor profesionist Teodora Grigoraș din Iași.

Calitatea diferențiază, iar bucuria reprezintă procentul ridicat al celor care revin sau recomandă. Atitudinea profesionistă a stilistei de la momentul când începe tunsoarea sau coafura și combinația ideală realizată la final este una ireproșabilă.

Abonamentul pentru clientele care vin săptămânal la spălat și aranjat este de 25 lei păr scurt sau mediu și 30 lei păr lung.

Zâmbetul tău și revederea chiar și pe stradă a clientelor mulțumite sunt cele mai importante!

Program de funcționare

  • luni -sâmbătă / 11:00 – 19:00
  • duminică – doar cu programări

Imagini

Contact

Ultima actualizare:

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.