Orașul SUCEAVA

Vinde!

Implică-te! Suceava în imagini

Sonorizări / DJ / MC

DJ Vlado

Vlad-Alexandru GROSAR sau Vlado, a avut o înclinaţie spre muzică de mic copil. Începând prin a pune muzică de pe casete la o petrecere în 1997 în cadrul unei tabere organizate în Munţii Rarău, apoi în 1998 la o petrecere din Câmpulung Moldovenesc şi în 2001 la un eveniment organizat de Primăria Oraşului Siret pentru tinerii care au împlinit vârsta de 18 ani, a ajuns ca în prezent pasiunea sa să se concretizeze prin a deveni DJ autorizat în anul 2010.

Află mai multe

DJ MC Jacky

Ascultăm tot mai multă muzică în căști și vorbim tot mai mult pe net iar momentele în care ne adunăm cu prietenii sunt tot mai rare. Așa că, cel mai bine e ca atunci când se ivesc ocazii cu mulți invitați ai nevoie de cineva care știe să aleagă muzica cu grijă, să știe să ridice oamenii la dans și să le vorbească din suflet, exact așa cum ar face-o cel care a organizat petrecerea.

Află mai multe

Michael Star

Michael Star, absolvent al Facultăţii de Silvicultură, şi-a dat seama repede că arborii nu-l ascultă deloc de aceea a preferat oamenii. A facut cam tot ce se putea având ca punct de sprijin sunetul.

Află mai multe