Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

BOA – expoziție de caricatură

Data
Access
gratuit
Loc
Muzeul de Istorie Suceava

În perioada 20 februarie – 11 martie 2019, Muzeul Bucovinei te invită expoziția de cricatură „MAI STAU UN PIC , MAI FAC O caricaTURĂ” a artistului Ovidiu Ambrozie Bortă.

După o perioadă relativ scurtă de neetalare pe simezele sucevene a caricaturii semnate BOA, artistul Ovidiu Ambrozie Bortă revine cu expoziția „MAI STAU UN PIC , MAI FAC O caricaTURĂ”, care cuprinde 50 de lucrări, realizate în perioada 2017-2018. Expoziția va fi deschisă la Muzeul de Istorie, în foaier, în perioada 20 februarie – 11 martie 2018.

Lucrările expoziției abordează o tematică largă, tratând teme variate, cum ar fi Europa, lupta împotriva corupției, dezarmarea, ecologia etc, precum și portrete caricatură ale diferitelor personalități ale lumii. Ponderea cea mai mare a lucrărilor este a celor digitale, realizate alb-negru și color.
Cu aceste caricaturi, artistul a participat la saloane de gen din străinătate și din țară precum și la expozițiile personale din Cluj-Napoca (Golden Tulip Ana Dome), Iași (Traian Grand Hotel), Botoșani (Hotel Rapsodia), Vaslui (foaierul Primăriei și foaierul Casei de Cultură), unde a fost apreciat.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.