Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Nicu PATOI și Platonic

Data
Access
20 lei
Loc
Art Rock Cafe Suceava

Miercuri, 6 Noiembrie Noiembrie 2013, începând cu ora 20:00, La Fierărie Talcioc Cultural Suceava te invită la un concert susținut de Nicu PATOI și Platonic.

Nicu Patoi și Platonic anunță turneul de promovare al albumului Sweet Little 6String.

Platonic înseamnă Nicu Patoi (fondatorul proiectului Platonic, este unul dintre cei mai buni chitariști din România, un interpret cu rigoare de matematician și suflet de artist), Adrian Ciuplea (chitară bass, membru al grupului Vița de Vie, unul dintre cei mai rafinați și versatili muzicieni din România, specializat pe bass electric și violoncel, a cântat alături de Steve Vai în 2013 într-un turneu european), Berti Barbera (percuție, voce, un atent observator al fenomenului muzical, are în acest grup rolul de a completa spațiile sonore cu ritm, efecte și câteva vorbe) și Răzvan Lupu”Lapi” (cel mai experimentat baterist activ, mai degrabă numeri formațiile în care nu a cântat).

Lansat în 2012, albumul Sweet Little 6String este jocul de cuvinte care ne arată pasiunea unui om pentru muzică, pentru chitară, pentru interacțiunea între oameni care au același crez. Ultimul album Platonic conține compoziții semnate de Nicu Patoi, dar asta nu înseamnă că toate piesele sunt încărcate până la refuz cu solo-uri și intervenții acrobatice. O listă impresionantă de invitați vin în completarea diversității sonore: Cristian Soleanu, Dan “Polymoog” Stesco, Raul Kusak, Petrică Andrei, Gelu Ionescu sau Andrei Stanoevici împart cu eleganță spațiile, în timp ce riff-urile și formele curg fără să se repete.


Fotografii

Fotografii realizate de Gicu BOBOC.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.