Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Suceava Blues Festival

Data
Access
gratuit
Loc
Cetatea de Scaun a Sucevei

În perioada 13-14 August 2021, pe Platoul Cetății de Scaun va avea loc Suceava Blues Festival „Fani Adumitroie„.

REGULAMENT DE PARTICIPARE LA SUCEAVA BLUES FESTIVAL 2021

Cu toții, organizatori și public, ne dorim ca și ediția de anul acesta să fie una memorabilă, la fel ca cele de până acum.
Cu bucurie putem anunța că anul acesta INTRAREA ESTE LIBERĂ pentru toate evenimentele, însă doar în limita locurilor disponibile, numărul maxim de persoane fiind 2500.
Contextul special impus de criza COVID-19 ne solicită implementarea unor reguli speciale pentru participarea la astfel de evenimente. Aceastea sunt gândite pentru a proteja sănătatea și siguranța participanților și respectă toate recomandările autorităților. Vă mulțumim anticipat pentru respectarea măsurilor care ne protejează sănătatea și duc mai departe speranța să ne vedem mai des!

ACCESUL ÎN ZONA FESTIVALULUI / CAMPING-ULUI SE VA FACE URMĂRIND RESPECTAREA CÂTORVA REGULUI:
– Accesul la eveniment este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale.
– Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în Registrul electronic național de vaccinare.
– La eveniment NU va fi disponibil un punct de testare rapidă.
– Accesul în spațiile destinate evenimentelor va avea loc doar cu 2 ore înaintea orei de începere, specificată în programul oficial al festivalului. Vă rugăm să ajungeți din timp pentru a putea parcurge toate procedurile de acces și a vă ocupa locurile.
– Păstraţi distanţa de siguranţă de cel puţin 1,5 m faţă de ceilalţi participanți și urmați fluxurile semnalizate de organizatori pentru intrare și ieșire. Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata evenimentului.
– Nu este permis accesul cu alimente și băuturi din afara incintei.
– Achizițiile din timpul festivalului se fac doar pe baza jetoanelor pe care le veți putea cumpăra în incinta evenimentului.
– Fotografierea, filmarea sau înregistrarea de sunet în timpul evenimentelor cu aparatură profesională sau semi-profesională sunt strict interzise. Înregistrarea,difuzarea sau reproducerea înregistrărilor nu se va face fără acordul scris al organizatorilor.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.