Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Târgul de Crăciun cu produse realizate de persoane cu dizabilități

Data
Access
gratuit
Loc
Suceava

AREAS Suceava te invită să vizitezi până pe 24 Decembrie 2010, între orele 10:00 și 16:00, standurile amenajate în magazinul bauMax din Suceava în cadrul Târgului de Crăciun cu produse realizate de persoane cu dizabilități.

AREAS, prin intermediul Clubului Împreună este și pentru ediția de Crăciun partener în proiectul Împreună putem reuşi!, proiect inițiat de bauMax şi Federaţia Organizaţia Naţională a Persoanelor cu Handicap din România ONPHR. Scopul acestui proiect este de a încuraja activitatea lucrativă a asociaţiilor pentru persoanele cu dizabilităţi prin punerea la dispoziţia acestora, în mod gratuit, a spaţiilor de desfacere şi prezentare din reţeaua de magazine BauMax. În același timp, proiectul evidențiază capacităţile extraordinare ale persoanelor cu dizabilitaţi şi contribuie la înlăturarea barierele sociale.

La proiect participă 13 asociaţii selecţionate de către Federaţia ONPHR, din toate oraşele în care se află magazine BauMax. Asociaţiile partenere din cadrul proiectului expun şi oferă spre vânzare produse confecţionate de către persoane cu dizabilităţi. Printre cele 13 asociații selectate se află și AREAS, prin intermediul Clubului Împreună.

Clubul de zi Împreună a luat ființă în cadrul unui proiect finanțat de Ministerul Afacerilor Externe din Austria prin Programul Pro mente Goes Eastern Europe si derulat in perioada octombrie 2005 – martie 2008. Cele mai importante rezultate ale proiectului sunt vizibile și astăzi, prin dezvoltarea de servicii în cadrul Clubului Împreună, centru de zi pentru persoanele cu dizabilități psihiatrice, în parteneriat cu DGASPC Suceava.

Principalele servicii oferite de Clubul Împreuna pentru beneficiarii săi: dezvoltare de abilități civice și de comunicare, organizare de ateliere creativ-ocupaționale, instruire în utilizarea PC-ului și comunicare într-o limbă straină,consiliere psihologică, juridică și socială, profesională, formare și mediere pe piața muncii, organizare de seminarii si campanii tematice.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.