Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Cel mai cool Back to School

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Pentru ca începutul cursurilor să fie unul distractiv, Iulius Mall Suceava le oferă clienţilor săi premii care să îi transforme în vedetele şcolii.

În cadrul campaniei Cel mai cool Back to School, desfăşurată în perioada 1-15 Septembrie 2013, toţi clienţii care fac cumpărături de minimum o sută de lei din magazinele Iulius Mall Suceava intră în cursa pentru cele mai râvnite premii ale toamnei: trei tablete. Gadget-urile îi vor ajuta pe tineri în activitatea şcolară, însă vor fi accesorii îndrăgite şi pentru pauzele de relaxare. Cei trei norocoşi vor fi anunţaţi în urma tragerilor la sorţi din 15 septembrie.

Sesiunile de shopping din noile colecţii ale brand-urilor preferate vor fi răsplătite cu sute de premii pentru noul an şcolar. În fiecare zi, primii 100 de clienţi care depăşesc cuantumul de o sută de lei pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall vor fi răsplătiţi cu jocuri creative, rechizite şcolare, cecuri de cumpărături şi băuturi răcoritoare.

Iulius Mall Suceava şi-a făcut temele de vacanţă, pentru ca toţi clienţii săi să se bucure de începerea şcolii: piese vestimentare în tendinţe, preţuri atractive şi premii la modă!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.