Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Alimentare

Informații despre magazinele alimentare din Suceava.

Melle Vitae – Miere Vie

Melle Vitae – Miere Vie, magazin de produse apicole și produse naturiste. Prețuri de producător la cea mai variată gamă de produse naturiste și produse apicole.

Află mai multe

Biosens

Firma SC Biosens SRL, cu sediul în Suceava, a fost înfiinţată cu scopul de a contribui la promovarea pe piaţa românească a unui mod de viaţă bio, un stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentaţie sănătoasă şi o îngrijire armonioasă a trupului.

Produsele comercializate de firma Biosens depăşesc rigorile şi directivele organismelor europene în materie de producţie ecologică. Toate produsele sunt certificate de către instituţii care garantează calitatea, transparenţa şi autenticitatea apartenenţei produselor sectorului Bio. Firma Biosens reprezintă pe piaţa ecologică din România Tautropfen (cosmetică naturală din Germania), Biotta (sucuri ecologice din Elveţia), Lima (produse alimentare ecologice din Belgia), Maintal (dulceţuri ecologice din Germania) şi Hans Freitag (dulciuri din Germania). Mai multe informaţii despre sucurile ecologice Biotta şi cosmeticele ecologice Tautropfen găsiţi şi pe siteurile biotta.ro şi tautropfen.ro.

Află mai multe

Cozonac Bujor

Societatea comercială Cozonac Bujor SRL a fost înfiinţată ca formă juridică în anul 2006, experienţa profesională a angajaţilor ca maeştri patiseri datând din anii ’90.

Află mai multe