Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Vama Veche

Oricine ajunge să cunoască tradițiile și locurile din Bucovina rămâne impresionat de mâncare și ospitalitatea autentică a oamenilor.

Dorim să împărtășim învățătura bucovineană cu toți oaspeții care ne trec pragul. Astfel, vă invităm cu mare drag în casa noastră, unde bucătarii se străduiesc să fie pe placul dumneavoastră, cu mâncăruri tradiționale dar și specialități din bucătăria internațională, menite să satisfacă atât poftele gurmanzilor, dar și gusturile rafinate, iar portofelul să vă rămână vesel.

De te afli în drum spre Ardeal sau vrei o evadare în afara orașului, pentru noi ești oaspetele preferat. Te omenim cu o masă gustoasă și nu vei uita curând ciorba rădăuțeană, cartofii tărănești , tochitura sau papanașii.

Tot la Vama Veche poti sărbători evenimentele importante din viața ta. Organizăm cu succes nunți, cumătrii, aniversări sau reușite profesionale, având o capacitate de până la 250 de locuri. În cadrul evenimentelor oferim meniuri la preturi accesibile, pachete cu decorarea sălii, se pot aduce băuturile si dulciurile de către client si diverse pachete promo, în functie de data rezervării: reducere de până la 20% la meniu, reducere de până la 30% la băuturi, decorarea mesei principale gratuit sau a întregii săli, încasându-se doar meniurile care se consumă si cazare gratuită.

Ne găsiti în Șcheia, pe strada Humorului, vis-à-vis de punctual vamal al orașului.

Grădina de vară

Pe timp de vară, grădina noastră vă îmbie la liniște, relaxare și aer proaspăt, departe de zgomotul orașului, cu un design inovativ, loc de joacă pentru copii și o oază de verdeață. În grădina de vară organizăm petreceri pentru copii și mese festive.

Meniul zilei

În timpul săptămânii servim si meniul zilei, în fiecare zi diferit, între orele 11:00 și 17:00, la prețul de 12 lei.

Pentru orice meniu se oferă la preț promoțional un suc (doza) sau o apă cu prețul de 2,5 lei.

Program de funcționare

  • non stop

Grădina de vară

  • luni – duminică / 9:00 – ultimul client

Livrări la domiciliu

Dacă timpul nu-ți permite să ne faci o vizită, atunci sigur vei apela la noi pentru livrări la domiciliu sau servicii de catering.

  • luni – vineri / 8:00 – 23:30
  • sâmbătă – duminică / 10:30 – 23:30

Pentru orice pizza comandată se oferă din partea casei o doza de suc sau bere. La patru pizza comandate se oferă din partea casei o pizza desert (Pizza Mele Y cannella). Se acordă 10% reducere la orice pizza comandată (excepție făcând pizza pentru copii și pizza desert; nu se cumulează cu celelalte oferte).

Livrăm orice preparat din meniu, iar pentru diverse evenimente pregătim antreuri și gustări speciale.

Imagini

Contact

Ultima actualizare:

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.