Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Centre medicale

Centrul Medical Bucovina (CMB)

Am crezut și credem în continuare cu tărie că medicina este mai mult decât un domeniu sau o meserie. Ea este o stare de spirit construită din cunoaștere, pasiune și dăruire. Este o artă.

Află mai multe

InterCardioDiab

Prezent din 1991 în peisajul medical sucevean, Centrul de Diagnostic și Tratament InterCardioDiab s-a impus încă de la început prin calitatea serviciilor sale și experiența colectivului.

Află mai multe

SIGMedical Services

Sucevenii au la dispoziţie, începând din luna august, o nouă clinică de Medicină Internă, care oferă gratuit aceleaşi servicii ca şi un spital de stat, în baza contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate, doar că în condiţii moderne, fără obositoarele cozi de aşteptare pentru consultare şi tratamente.

Află mai multe

Medoptic

Medoptic este clinica oftalmologică unde se oferă servicii oftalmologice complete, în care se realizează consultaţii şi investigaţii de calitate, se fac intervenţii chirurgicale complexe şi unde fiecare pacient poate să-şi comande ochelarii sau lentilele de contact dorite.

Află mai multe

Cabinete medicale grupate Areni

Policlinica Suceava (Cabinete Medicale Grupate Areni) a fost înființată în anul 1962, de la început, întreg personalul a militat pentru a păstra și întări statutul de unitate medicală multidisciplinară, capabilă să investigheze complet și complex pacienții care ni se adresează.

Află mai multe