Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Născut în URSS

Data
Access
gratuit
Loc
Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera

Grupul de Iniţiativă al Românilor din Basarabia (GIRB) vă invită vineri, 26 Martie 2010, începând cu ora 16:00 la dezbaterea Născut în URSS susţinută de scriitorul Vasile Ernu care va avea loc la Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera Suceava.

În cadrul manifestării vor fi prezentate, de asemenea, cărţile autorului: Născut în URSS şi Ultimii eretici ai imperiului.

Scriitorul basarabean Vasile Ernu a debutat cu volumul Născut în URSS (Polirom 2006, ediţia a II-a în 2007), care apare în anul 2007 şi la Editura Ad Marginem din Rusia. Cartea este în curs de apariţie la Editura Akaldin Spania, Editura Hacca din Italia, Editura KX – Critique & Humanism din Bulgaria şi la Editura L’Harmattan din Ungaria. Cartea a fost nominalizată la Premiul de debut al revistei Cuvîntul, Premiul pentru Roman şi Memorialistică al revistei Observator cultural şi Premiul Opera Prima al Fundaţiei Anonimul.

Volumul a fost distins cu Premiul pentru debut al României literare şi cu Premiul pentru debut al Uniunii Scriitorilor din România.

În 2009 publică la Editura Polirom volumul Ultimii eretici ai Imperiului.

Manifestarea face parte din cadrul celei de a III-a ediţii a Festivalului Bucovina.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.