Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

10 ani de Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Pe 15 noiembrie 2018, Iulius Mall Suceava aniversează 10 ani. Un deceniu în care ți-a oferit experiențe inedite de shopping și distracție. Povestea lor este povestea ta și își doresc să sărbătoriți împreună, așa că ți-au pregătit un maraton de surprize!

„Nu-ți face planuri pentru sâmbătă, 17 noiembrie 2018, pentru că atunci marcăm 10 ani de Iulius Mall Suceava, prin show-uri captivante, care te vor purta într-o lume fantastică. De ziua noastră, tu ești vedeta și te vom surprinde cu evenimente deosebite, așa cum nu ai mai văzut. Organizate sub sloganul „Povestea noastră este povestea ta. Povestea continuă”, spectacolele aniversare păstrează tematica și îți oferă experiențe desprinse din basme.

Energie, shopping, spectacol, divertisment, varietate, culoare și inedit sunt elementele care definesc cei 10 ani de Iulius Mall Suceava. De ziua noastră, le vei putea experimenta într-o manieră cu totul aparte. Păsări gigantice, jocuri de lumini, personaje fantastice, iluzii optice vor cuceri clienții prin momente de entertainment extraordinare, pentru întreaga familie. Nu îți spunem mai multe, însă te asigurăm că va fi peste așteptări.

Pregătite să te surprindă sunt și brandurile tale preferate. În week-end-ul 16 – 18 noiembrie, te așteptăm la o sesiune de shopping prelungită, pentru că vei beneficia de oferte aniversare. Fii cu ochii pe site-ul Iulius Mall Suceava și pe pagina de Facebook pentru a afla primul detalii despre eveniment!”

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.