Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

230.000 de persoane atrase în Iulius Mall de mirajul Las Vegas

Data publicării
Categoria

Sejurul în oraşul luminilor, iubirii şi hazardului, Las Vegas, a atras în Iulius Mall Suceava peste 230.000 de persoane în cele zece zile ale campaniei Iubire în Las Vegas. Astfel, în premieră pentru un shopping mall, un client fidel a primit cadou o vacanţă pe care o poate întâlni o dată în viaţă. Mai mult, cele patru mall-uri Iulius au oferit, de Valentine’s Day, tot atâtea călătorii în doi în vestita metropolă de peste Atlantic.

Ca într-un casino tipic american, îndrăgostiţii de shopping au dat cu zarurile în Iulius Mall pentru cele 3.000 de premii instant de pe Panoul Dragostei.
Chiar de Valentine’s Day, zeiţa Fortuna i-a hărăzit lui Mihai Ştreangă, de 39 de ani, avocat din Rădăuţi, vacanţa romantică alături de persoana iubită. Sunt client fidel Iulius Mall Suceava, dar am participat pentru prima oară la o tombolă. Pentru amuzament, am depus în urnă un singur talon, dar nu credeam că o să câştig marele premiu, o călătorie şi tocmai în Las Vegas, a afirmat emoţionat Mihai Ştreangă.

230.000 de persoane atrase în Iulius Mall de mirajul Las Vegas

De Ziua Îndrăgostiţilor, Elvis Presley a oficiat 94 de căsătorii pentru o zi în Little White Chapel, spaţiu renumit în Las Vegas pentru mariajele la minut. Mirii au fost fotografiaţi gratuit şi vor fi votaţi pentru premii zilnice – începând de marţi, 15 Februarie 2011 – pe pagina Facebook Iulius Mall Suceava. De Dragobete, va fi ales şi premiat cel mai iubit cuplu de pe Facebook!

Parada modei cu noile colecţii din magazine şi trupa Boom Dance au completat momentele speciale din Iulius Mall. Târgul de obiecte handmade a atras îndrăgostiţii în căutare de cadouri, iar Târgul de Nunţi Bucovina a oferit o scenă cu totul specială. Prezentarea rochiilor de mireasă s-a încheiat cu o cerere în căsătorie deloc regizată. Doi tineri s-au logodit în faţa publicului, stârnind emoţii şi aplauze.

Campania Iubire în Las Vegas şi seara îndrăgostiţilor s-au încheiat la Iulius Mall cu un concert oferit de Smiley.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.