Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Boc și bulgărele de nea

Data publicării
Autor
Constantin DURA

Săptămâna trecută, căţiva sindicalişti de la cartel Alfa au pornit la luptă înarmaţi cu fluturaşii adeveritori de cum e să trăiţi bine. Crezând că este suficient pentru a-i impresiona pe guvernanţi, o doamnă disperată l-a fluturat pe al său în faţa domnului prim-ministru, sperând într-o minune.

Pe vremuri, într-un banc, Iţic care locuia în SUA devine bogat pentru că a ieşit în faţa Casei Albe mâncând fân. Preşedintele american de atunci a fost atât de impresionat, încât i-a dat tot ce îi lipsea. Întâlnindu-se cu Ştrul care locuia în Bucureşti, el îi povesteşte acestuia păţania şi îl învaţă să facă la fel. Numai că, în momentul întâlnirii cu guvernanţii din oraşul lui Bucur, aceştia i-au spus verde în faţă: lasă fânul pentru la iarnă, acum treci la păscut!

Doamna care a urmărit cu greu datul din mâini al premierului a fost răzbunată. Un bulgare de zăpadă, suav şi neprihanit, zboară şi se aşează, ca un marţişor întârziat, pe reverul unui nevinovat ofiţer. Imaginea are şi sonor, din care se aude, pe lângă imnul naţional, hoţii, hoţii… şi v-am votat degeaba.

Bulgărele de zăpadă este doar codul galben care se va transforma în portocaliu, adică în avalanşă naţională şi, se pare că va urma şi ceva roşu, într-o prognoză cam neclară.

Vând fân!

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Promo

Comentarii (1)

  1. Ovidiu G

    Cumpar fan!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.