Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Cântă un Voicu… dar la țambal

Data publicării
Autor
Constantin DURA

Neştiind să cânte la nici un instrument, domnul senator PSD Cătălin Voicu a învăţat de la şuţi modul lor de comunicare. Dacă ăştia reuşesc să dea noi semnificaţii unor cuvinte pentru a pune mâna pe caşcavalul fraierului, hei, cu domnul Voicu se schimbă treaba. Autobuzul sau metroul nu sunt de nasul lui, căci s-a evoluat lumea, bre.

DNA-ul a transmis la Senat nişte transcripturi ale discuţiilor şi convorbirilor domnului senator. Astfel, în loc de judecători, erau doctori, în loc de acuzaţie era boală şi, în loc de şpagă erau împrumuturi. Mişto, nu-i aşa? Numai că atunci când şutul (hoţ din buzunare) este prins în flagrant, toata argumentaţia, gen Voicu, n-are nici o valoare.

Domnul Voicu a tastat deja tocita tastă cu: sunt nevinovat, minciuni, răzbunare politică.

Ce să-i faci dacă jagardelele n-au şi ei colegi care să-i apere ca pe domnul Năstase, care l-a scos din nou în vitrină pe domnul Iliescu, care culmea râsului curcilor, vorbeşte de înregistrări securiste. Cine? Da aţi citit bine, bunicuţa, care a sorbit zeci de ani, la cafea, rapoartele securiştilor în loc de cozi la pâine, lapte, butelii.

Domnul senator Voicu, prieten cu Vanghelie, urma să fie ministrul la interne dacă cutremurul de 8,9 grade din Chile se producea în România, adică dacă era ales Geoană preşedinte.

Amintindu-şi de ocupaţia principala a etniei, Voicu a venit cu un vechi instrument, ţambalul, şi cu tehnica de interpretare tot la fel de veche – să pui batista peste el. Noul dirijor al tarafului PSD vrea să-l trimită să cânte, solo, înlesnindu-i un turneu la Jilava şi Rahova pentru câţiva ani.

Domnul senator s-a speriat şi s-a internat în spital. Acum eu nu mai înţeleg, dacă e vorba de înţelesul real al cuvintelor sau cel codificat din stenograme: dacă doctorul este procuror, boala este acuzaţie, iar spitalul este închisoare. Vom trăi şi nu-l vom mai vedea o vreme dar sperăm să auzim multe de la el, aşa cum a promis.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.