Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Ce facem în această toamnă!?

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Se spune că tot timpul sfârşitul este un nou început. Iată că nici anul acesta nu se încalcă această „regulă” nescrisă, aşa că, odată cu sfârşitul vacanţei de vară, reîncepe sezonul cultural. Mai pe şleau ne vedem din nou în sala Casei de Cultură unde se dă startul unei noi aventuri cu teatru şi muzică (sperăm noi din ce în ce mai bună).

Astfel de pe 15 septembrie, odată cu deschiderea iminentă a şcolilor, ne vom putea bucura şi de câteva pauze binevenite prin sala de spectacole. Şi nu începem oricum, ci cu un desăvârşit spectacol semnat şi susţinut de maestrul Tudor Gheorghe, unul dintre cei mai iubiţi iubitori ai patriei.

Continuăm cu ceva baluri ale bobocilor şi revenim cu un spectacol semnat Radu Beligan, un alt nume important al artei româneşti. Ce urmează după e un mister, cert e că vom avea parte de câteva surprize culturale, ceva delicatese ale artelor.

Nici cei care nu agreează artele „fine” ce sunt etalate pe scena Casei de Cultură nu se vor simţi neglijaţi în această toamnă, că doar avem alegeri, iar la noi, poporu nu e atras de proiecte valoroase şi nivele ridicate ale intelectului ci de concerte în aer liber, eventual ceva cadouri şi suprize electorale. Mult succes în alegeri şi vânt în microfoane (sau în pânze??). Fie ca onorariile cerute de trupele autohtone să fie cât mai mici, iar baloanele şi fularele cât mai ieftine. Aşa să vă ajute economia ţării.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.