Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Daioro, magazin dedicat feminătății, deschis la Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

De curând, în Iulius Mall Suceava s-a inaugurat un nou magazin, dedicat exclusiv femeilor cu stil. Daioro propune doamnelor și domnișoarelor pasionate de modă piese vestimentare și accesorii în ton cu tendințele actuale.

Daioro este situat la parterul Iulius Mall Suceava, în proximitatea Flanco, fiind un magazin destinat în exclusivitate femeilor. Doamnele și domnișoarele găsesc aici articole de îmbrăcăminte cu personalitate, cele mai multe dintre ele fiind create de branduri românești: Xara, Miss Grey, Atmosphere Fashion și Pretty Girl. Piesele vestimentare disponibile la Daioro sunt versatile, realizate din materiale de calitate, și au croiuri, imprimeuri și culori în tendințe, fiind adaptabile stilurilor elegante și casual. Indiferent că sunt în căutarea unor ținute inspirate pentru birou, ieșiri cu prietenii, evenimente speciale sau oricare alte ocazii, pasionatele de fashion vor găsi articole care să răspundă oricăror preferințe. Rochii de zi sau de seară, cămăși, bluzițe, tricouri, pantaloni, blugi, pulovere sau jachete se numără printre propunerile Daioro.

Pentru a veni în întâmpinarea clientelor care își doresc ținute complete, la Daioro este disponibilă și o linie de accesorii. Astfel, cele care își doresc în garderobă genți și plicuri cu forme și imprimeuri tematice, elegante sau casual, portofele viu colorate, eșarfe din materiale fluide și chiar bijuterii șic au o nouă destinație de cumpărături, magazinul Daioro din Iulius Mall Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.