Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Dăruiește povești

Data publicării
Categoria

Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera și Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava demarează o campanie publică de strângere de cărţi în limba română (carte pentru copii: abecedare, cărţi de poveşti, basme…) care să fie donate pentru copiii români ce participă la cursurile școlilor speciale de limbă română din Londra și Atena.

Întrucât demersul este derulat în cadrul unui parteneriat cu Asociația Romanian Women in UK, cu sediul în Londra, Marea Britanie, trebuie remarcat faptul că, în paralel, se organizează şi la Londra o astfel de campanie publică, acolo urmând a se strânge cărţi în limba engleză donate pentru Suceava din partea comunității române și britanice.

Sucevenii care doresc să se implice în acest demers, pot preda cărţile pe care vor să le doneze la secretariatul bibliotecii judeţene sau la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul universităţii sucevene.

Campania va dura până la sfârşitul anului în curs, urmând ca ulterior cărţile donate să ajungă la copiii români care participă la cursurile școlilor speciale de limbă română din Londra și Atena.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.