Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Delia 07

Data publicării
Categoria

Delia 07 este un nou magazin în Iulius Mall Suceava plin cu lucruri dragi copiilor: jucării poznaşe, jocuri pentru isteţime, hăinuţe şi papucei la modă, dar şi păturici, măsuţe, scăunele, pătuţuri şi cărucioare.

Importate din Spania şi Franţa, preponderent în culori aprinse, cu eroi de desene animate imprimaţi în ipostaze amuzante, produsele noului magazin din Iulius Mall Suceava au un unic scop: surâsul copiilor dumneavoastră!

Delia 07 Suceava

Părinţii găsesc pentru prichindeii care le înseninează viaţă accesorii utile în primele săptămâni sau luni, de la trusoul unui nou născut, cosmetice şi produse de întreţinere până la scaune auto sau pentru baie, ţarcuri, leagăne, marsupii, saltele de somn şi joacă, premergătoare, carusele, centre de activitate şi bariere de securitate. Jucăriile, trotinetele, tricicletele şi maşinile mari, pentru curte sau parc, sunt preferatele micuţilor care merg deja la grădiniţă. Preponderent din bumbac, tricot, denim, dar şi din saten sau voal, produsele oferite de Delia 07 coabitează fericit în şifonierele copiilor de şcoală primară.

Nu doar calitatea şi tendinţele modei sunt criteriile urmărite de Delia 07 în selecţia articolelelor, dar şi preţurile accesibile. Copilul tău merită ce este mai bun!

Promo

Comentarii (1)

  1. laura

    E un magazin foarte bine echipat si un personal extraordinar!!! bravo lor si succes pe mai departe!! laura, o clienta fidela

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.