Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Elly Fashion – blugi pentru orice preferințe, în Iulius Mall Suceava

Data publicării
Categoria

Pentru cei care sunt caracterizați de stilul vestimentar sport și casual, în Iulius Mall Suceava s-a deschis, recent, magazinul Elly Fashion. Noua locație le propune clienților săi o varietate de modele de jeanși, pentru femei și bărbați.

Elly Fashion s-a deschis recent la etajul Iulius Mall Suceava, fiind un magazin dedicat celor care pun pe primul loc confortul în vestimentație. Clienții găsesc o gamă variată de modele de piese vestimentare din denim, care să răspundă oricăror preferințe, pentru domni și doamne. Jeanși în croiuri variate, skinny, drepți, cu design modern și într-o paletă generoasă de nuanțe, se află printre propunerile Elly Fashion. Totodată, cei care optează pentru un look casual și comod, găsesc cămăși din denim, de damă sau bărbătești.

În oferta Elly Fashion sunt incluse și genți pentru doamne și domnișoare. Elegante sau casual, din piele ecologică, cu detalii în trend sau clasice, gențile Elly Fashion răspund așteptărilor pasionatelor de accesorii la modă. În plus, pe lângă clasicele nuanțe de negru și maro, în noua locație sunt disponibile și modele de genți în culorile care se poartă în acest sezon. Elly Fashion are propuneri și pentru domni, prin borsete eficient compartimentate.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.