Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Eugenia șoferiTZa

Data publicării
Autor
osv.ro

Mie mi-e simpatică doamna Eugenia. Sincer. Şoferiţă, patroană şi hangiţă de local în piaţă, femeie realizată, ce mai?

Despre performanţele ei artistice… ce să spun? Ce s-ar putea spune? O populară new-wave cu versuri manelistice şi clip tras în parcare la Kaufland şi în drum spre cimitir… eh! Mai are vreun rost sa intru în detalii? Chiar are? Vreau să spun că orice om sănătos la cap, care nu e nici manelar, nici prost obişnuit (adică nemanelar), nici om simplu aşa, de la noi de la ţară – orice om normal îşi dă seama şi singur de penibilul doamnei.

Dar e un penibil de-ăla simpatic. La care n-ai ce sa zici. Şi e o chestie cu care m-am obişnuit, ca florile de plastic şi ursuleţii şi păpuşile şi bibelourile puse ornamental în ferestre, pe canapele, pe dulapuri. E un kitsch din ăla pur românesc pe care l-am întâlnit aşa de des că aproape nici nu mă mai deranjează (exceptând culorile stridente), nu mă ofensează prea grav.

În fond, ce să le ceri oamenilor ăstora? Ei sunt gospodari, îşi văd de treaba lor, pe ici pe colo e şi câte unul care se mai laudă cu cât de gospodar e (în categoria asta intră şi doamna Eugenia), dar parcă nu-ţi vine să-i încui undeva şi să le dai foc. Nu-s proşti din ĂIA (scriu cu caps, ca în articolele lui creTzu… şi fac paranteze ca în articolele lui creTzu) pe care să vrei să-i castrezi ca să nu se reproducă neamul lor de cocalari.

Noroc, doamnă Eugenia. Vedeţi-vă de şoferie! Atâta timp cât n-o să vă aud la radio şi n-o să-mi bubuie vecinii sau căpşunarii comicăria aia de cântecel pe la stopuri sau pe mobil în autobuz, vă doresc spor şi mulţi clienţi la han.

M-am resemnat.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Publicitate

Comentarii (9)

 1. Despina

  Nu e mai rau decat Petrica Americanu` :))

  Răspunde

 2. Bogdan

  să mor dacă ştiu cum ai dat de tanti asta :))
  cel mai futere fumul fals de la final

  Răspunde

 3. Horia

  Am vazut-o si pe asta…
  Thumbs up pentru editorial, si la mai multe :)

  Răspunde

 4. bobby

  bai , ati innebunit? traiasca familia mea cap-coada si invers, ce-s astea? sa mor daca-i comic. ne distram, da, e de bine, dar eu zic sa ne adunam un pic sa iesim din lumea a 3-a. iubitii mei, avem un doctorand in ghitara in orasul asta, oameni mari care vin si mai ales pleaca repede, pentru ca noi dam prea multa atentie unui fugit care scrie nici el nu stie ce pe banci si lu tanti jenica sa moara fumu ei si ghidonu cui l-o facut pe el in padure sa sara ochii la faruri. Unde nu galerie de arta normal ca nu arta, unde purici si frig la sala nu spectacole, unde nu locuri de joaca pentru copii copii da da’ cum? concurenta loiala isi da foc una alteia, ne e frica sa dam nume de teama sa nu ne ia careva la bataie si as avea o lista destul de lunga. si obosesc

  Răspunde

 5. Vladootz

  De acord cu bobby. Ar trebui facuta o sectiune de .. lauda :) Poate diplome virtuale oferite celor ce merita, de genul „cetatean de onoare al Sucevei”, dar in varianta virtuala. E doar o idee. Have fun.

  Cat despre video, intrebare de baraj.. de ce toti sunt foarte grasi?

  Răspunde

 6. dog

  tare tare articolul, si tanti jenica e tare in felul ei, problema e, cred eu, cu oamenii de acest gen care vor sa faca prea multe, si nu reusesc sa faca nimic bun, ca na asa e la romani, e o problema nationala.
  spor la articole nelly

  Răspunde

 7. Nelly

  mulţămim

  Răspunde

 8. Fane

  ce vaca cu motor..:|

  Răspunde

 9. cheloo

  mai, e in parcare la carrefour nu kaufland … :) … totusi … e belea ..

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.