Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Hai, shalom!

Data publicării
Autor
Constantin DURA

Când l-am văzut pe domn V. Ponta şi pe Daciana la Ierusalim mi-a tresăltat creierul şi mi-am zis că voi fi şi eu martorul unei minuni. Pozându-se ca pe toloaca satului, cu mâinile pe după umeri, cei doi m-au pus pe gânduri. Chestia cu minunea nu mai exista nici ca speranţă.

Întors acasă, în loc de smerenie, domn’ procuror are neobrăzarea să încalce orice protocol, fiind primit cu onoruri militare, fapt care trebuia să se întâmple doar celui mai înalt în grad, adică şefului statului. Nu m-ar mira ca, de acum să-l văd întinzând mâna şi poala să-i fie pupate mai ales de lingăii din partid care de o vreme încoace ar pupa pe oricine i-ar scăpa de răcoarea din vara aceasta şi de alţi ani încolo.

După ce a majorat preţul benzinei, gazului şi a tot ce se cumpără de electoratul uitat, domn’ premier vrea să ne convingă, prin hărţi, cât de bine ne este să trăim greu (era să zic prost). Încurajat de ziarele din Anglia, care ne-au făcut de cacao, mai ceva decât o fac cu teroriştii adăpostiţi sub masca drepturilor omului, domn’ Ponta ne flutură o inepţie, scrisă de aceiaşi ziarişti ‘România este tigrul Europei‘. Adică am avut o aşa mare creştere economică că pericolul obezităţii la români s-a triplat şi, din grijă pentru sănătatea neamului, a umblat la sacoşa care se rupea şi atunci, românii îşi aduc cumpărăturile acasă, în buzunar.

Între timp, micul Titulescu face una din cele mai mari prostii, nu gafă, care infirmă proverbul neaoş corb la corb nu-şi scoate ochii’. Fostul procuror îi înjură pe foştii colegi, comparându-i cu fosta Securitate, doar pentru că indivizi, ştiuţi de tot satul sau oraşul, sunt întrebaţi de unde nene ai luat atâtea boli, ameninţări cu moartea şi madagascaruri?.

Păcat de Sfântul Mormânt, de socrul preot, că nu s-a prins nimic de domn Viorel, care mai şi spune că a copilărit în Bucovina, unde oamenii au construit mănăstiri, biserici, fără să scumpească apa din fântână.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Promo

Comentarii (1)

  1. paul

    Si totusi atit de adevarat…si nu se schimba nimic

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.