Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Hainele fac oamenii, oamenii fac orașul

Data publicării
Autor
Alexandru Ifrim

Cu ţoale de firmă sau îmbrăcat din bazar, de cele mai multe ori omul este reprezentat de ceea ce poartă pe el. Veşmintele scumpe, sofisticate, îi fac pe mulţi să fie respectaţi (cei de le poartă) şi pe mulţi să respecte (cei de-i privesc pe cei îmbrăcaţi în ele) fără să ştie pe cine respectă.

Dacă vei merge în marele magazine din târg vei avea ocazia să-i întâlneşti pe toţi cei despre care vorbim. Oameni de la ţară şi orăşeni îmbrăcaţi care mai de care.

În parcare opreşte un Mercedes. Din el coboară un “Domn” la costum. Scuipă sănătos pe jos, mai trage un fum din ţigară după care o aruncă şi o striveşte cu piciorul îmbrăcat şi el la fel de scump ca şi posesorul. Se întoarce în maşină, mai ridică volumul, coboară puţin geamul din stânga după care se îndreaptă spre magazin. În parcare îi rămâne maşina păzită, se pare, de incantaţiile lui Guţă care răzbat până la distanţa de la care poţi distinge destul de uşor numărul vehiculului: 69 SEX (probabil că pe proprietar îl cheamă Sorin Emanuel Xenopol şi este născut în 69).

Pe lângă maşina cu pricina trece un bătrân care după haine sigur este de la ţară. Trece şi pare că nu aude incantaţiile lui Guţă. Se opreşte de câteva ori să le dea voie să treacă celor ce ies din magazin. Aruncă ceva la coş după care trage puternic aer în piept şi intră.

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul SUCEAVA.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.